Tetovaža

Tetovaža iz TV serije “Supernatural”

Ovdje možete saznati sve najzanimljivije o tetovaža iz serije “Supernatural”, upoznati značajke i mogućnosti crteža, njihovo značenje, povijest i značenje.

Tetovaže iz TV serije “Supernatural” – sve najzanimljivije o crtežima tetovaža

Ove godine će se navršiti 13 godina od prve pilot epizode Supernatural -a. Za to vrijeme, mistična serija uspjela je osvojiti srca milijuna gledatelja i steći cijelu gomilu vjernih obožavatelja..

Već je oborio rekord, postavši najduži televizijski projekt u povijesti CW -a, a zvijezde Jensen Eccles i Jared Padalecki proglašeni su najšarmantnijim lovcima na zlo na američkoj televiziji. Serija, koja je postala kultna, dala je svojim obožavateljima ne samo fascinantnu radnju i uzbudljive avanture, već i beskrajne teme za tetovaže.

Pentagram

Najpoznatija i najprepoznatljivija tetovaža koja se naručuje u salonima je pentagram koji štiti od demonske opsjednutosti. Ovaj crtež predstavlja zvijezdu upisanu u krug uokviren plamenom. U filmu Sam i Dean Winchesters, likovi serije, nalazi se u predjelu srca blizu ključne kosti, ali obožavatelji to rade na drugim dijelovima tijela..

Pentagram - fotografija tetovaže

Chevrolet Impala

Sve najave o natprirodnom započinju riječima: “Braća Dean i Sam Winchester” bore se protiv zla, putujući Amerikom u crnom Chevrolet Impali iz 1967. godine … “. Šik starinski automobil postao je jedan od glavnih likova serije i tema za elegantne tetovaže..

Chevrolet Impala - fotografija tetovaže

Nadnaravno oružje

  • Magic Colt

Jedna od najzanimljivijih ideja za tetovaže bilo je čarobno ždrijebe – tajanstveni artefakt iz kojeg se prema legendi može ubiti svako stvorenje. Izradio ga je Samuel Colt zajedno s kompletom od 13 srebrnih metaka. Za ovo super oružje izbila je ozbiljna borba između obitelji Winchester i njihovog glavnog neprijatelja – žutookog demona.

Na tetovažama je Colt prikazan s ružama, fantastičnim stvorenjima i uokviren vrpcom s citatom iz Biblije. Neobična opcija je crtež Colta s imenom Samuel Winchester. Što znači tetovaža? Simbolizira bezuvjetnu ljubav. Osjećaj koji je rijedak, ali važno je da se osoba sjeti da negdje mora biti prisutna.

Uostalom, najvažnije u “Nadnaravnom” nisu zamršenosti radnje, ne karizmatični demoni pa čak ni računalni specijalni efekti, već odnos glavnih likova. Njihova ljubav i predanost jedno drugom dodiruju se do dubine duše. Da bi Dean živio, njegov otac, John Winchester, dao je svog neprocjenjivog Colta i svoju dušu. Dean je prošao pakao zbog svog mlađeg brata. Sam, miljenik obitelji i Jensen Eccles, koji glumi Deana, uvjeren je da će se u finalu njegov heroj žrtvovati kako bi spasio svog brata.

Čarobni ždrijeb - fotografija tetovaže

Anđelova krila

Raširena krila simboliziraju anđela čuvara braće Winchester – Castiela. Tetovaže na krilu napunjene su na leđima ili manje, zajedno s pentagramom ili inicijalima glavnih likova.

Anđeoska krila - fotografija tetovaže

Citati

  • “Non timebo mala”.

Tijekom radnje, heroji istjeruju zle duhove uz pomoć svete vode, čarobnih znakova i Biblije. Najpoznatiji citat iz glavne knjige kršćanstva, koji se nalazi na tetovažama, izraz je na latinskom “Non timebo mala”. U prijevodu to znači: “Neću se bojati zla”.

  • “Uvijek se bori”

Izraz kojim se obožavatelji “Overheads -a” često ispunjavaju povezan je s izvođačem uloge Samuela Winchestera – glumcem Jaredom Padaleckim. Bilo je jedno gorko razdoblje u njegovu životu kada se mladić razbolio od depresije. Dogodilo se to tijekom snimanja treće sezone, a iz istinski paklenog stanja moglo se izaći samo uz pomoć vašeg omiljenog djela i prijatelja. Njegov moto bio je izraz: “Nikada se nemojte prestati boriti”. Sada služi kao podsjetnik svima koji nemaju dovoljno sreće da se suoče s ovim ozbiljnim problemom i poziv da ne odustaju..

  • “Nastavi, moj tvrdoglavi sine”

U seriji se nalaze pjesme koje su napisali talentirani rock glazbenici. Prva linija glavne teme serije popularna je među obožavateljima: “Nastavi, sine moj bezobrazni”, što znači “Vrati se, rasipni sine”.

Pripremili: Isabel (Bolšakova Tatiana Vladimirovna)