Tetovaža s vrpcom

Vremenske tetovaže za Svjetski dan meteorologije

U ovom članku možete vidjeti primjere zanimljivih vremenskih tetovaža koje su savršene za obilježavanje Svjetskog dana meteorologije – 23. ožujka.

Vremenske tetovaže za Svjetski dan meteorologije - informacije i fotografije primjeri dizajna tetovaža

Vremenske tetovaže za Svjetski dan meteorologije – informacije i fotografije primjeri dizajna tetovaža

 Vremenske tetovaže za Svjetski dan meteorologije – činjenice i fotografije

Zahvaljujući inicijativi Svjetske meteorološke organizacije i suglasnosti Ujedinjenih naroda, 23. ožujka izabran je za dan obilježavanja Svjetskog meteorološkog dana..

Ovaj se dan slavi u 193 države, u Rusiji je blagdan ustanovljen 2008. godine, 19. svibnja – dekretom predsjednika Ruske Federacije br. 812.

Ovaj praznik, za mnoge značajan, slavi se od 1961. godine, a moto međunarodne organizacije – WMO je izraz “Vrijeme, klima i voda u doba informacija”.

WMO se prvenstveno bavi praćenjem klime, oceana i mora, klimatskim promjenama, davanjem prognoza i razmjenom informacija, što je možda najvažnija aktivnost..

World Weather Watch, koji je pokrenula WMO.

Sam blagdan i Svjetski dan meteorologa – 23. ožujka, imaju za cilj podizanje svijesti stanovništva o opasnostima klimatskih promjena posebno.

Inače, u Rusiji je “početak” hidrometeorološkog promatranja postavljen dekretom cara Nikole I., u Sankt Peterburgu je otvoren “Normalni magnetski i meteorološki opservatorij”.

Ako ste u srodstvu s ovom profesijom, imate prijatelje koji su svoj život posvetili proučavanju klime i vremena – pogledajte primjere dizajna tetovaža na temu vremena i podijelite svoje mišljenje o profesiji i tetovažama u komentarima..

Fotografija tetovaža na temu vremena od 23.03.2020