Татуировка

Временни татуировки

Временни татуировки – какви са те?

От няколко години татуировките не излизат от мода. Много хора искат да си направят татуировка, но се страхуват, че остават по тялото през целия си живот. Днес има много начини да украсите тялото. Най -често срещаните са временни татуировки. Освен това всеки може да намери подходящ вариант за себе си..

Наклейки.

Такива снимки имитират истинска татуировка или рисуване с къна. Те се прехвърлят върху кожата и остават върху нея до три седмици..

Временни татуировки 1

Временна татуировка на рамото на момичето

Обикновено този вид татуировка се прави за жени и деца. Този метод е напълно безопасен и най -важното евтин. След като рисунката слезе от кожата, можете да нанесете нова. За да приложите такъв модел, не е нужно да имате специални умения и специални устройства. И можете бързо и лесно да премахнете такава татуировка дори у дома..

Всички ваденки се различават значително в цената. Има много евтини, които дори деца могат да си купят, а има и доста скъпи..

Хена.

Не всички хора, които са си направили татуировка, са доволни от нея. След известно време тя може да започне да се деформира и избледнява. Поради тази причина татуировките, направени с естествени багрила, станаха популярни. Най -често къната става това багрило..

Временни татуировки 2

Временна татуировка с къна – шарки на дланите на жените

Предимството на такива татуировки е, че са много красиви и безопасни. Можете да направите такива татуировки навсякъде по тялото..

Татуировките с къна остават върху тялото дълго време, дори можете да ги измиете, основното е да не ги търкате прекалено много. Моделите с къна няма да са караница.

Временни татуировки 3

Процесът на нанасяне на временна татуировка около пъпа

Аеротату.

Тази технология е сравнително нова. Благодарение на нея можете да нанесете рисунка върху всяка част на тялото: върху ноктите, тялото и дори косата. Това става с помощта на специални течни багрила..

Кристални татуировки.

Този вид татуировка е много елегантна и най -важното – безопасна. В днешно време тези лъскави шарки се считат за много популярни. Те са доста евтини и най -важното е, че има толкова много възможности: от най -малкия до най -големия..

Нанасянето на такива татуировки е много лесно. Те са покрити със специално козметично лепило. Те трябва да бъдат притиснати към тялото за няколко секунди и те ще блестят върху тялото в продължение на няколко седмици. Те могат лесно да бъдат премахнати, ако желаете..

Временни татуировки 4

Временна татуировка за устни

Биотатуировки.

Такива татуировки се прилагат със специална игла, като се използват химически нестабилни багрила. Те продължават до шест месеца.

Основният недостатък на временните татуировки е, че с течение на времето те се размазват и стават като синини. В допълнение, багрилата, използвани за създаване на татуировки, могат да причинят тежки алергии..

Някои салони за татуировки дават гаранция, която може да бъде обжалвана официално. Възможните последващи корекции трябва да бъдат включени в цената на процедурата..

Временни татуировки 5

Ярки временни татуировки с блясък – опция за деца

Можете също да нанесете снимка върху тялото със специални маркери за татуиране. Използването им е много лесно и издържат около три дни. Освен това има специални гел химикалки за татуиране. Благодарение на мекия, заоблен вал, кожата не може да бъде повредена. За да създадете татуировки, можете да използвате стикерите или шаблоните, включени в комплекта.

Има и специални моливи за боядисване на тялото. Тези моливи са много лесни за използване и напълно безопасни. Те издържат до три дни и са подходящи за абсолютно всяка кожа..