Tatovering

Tatoveringer i hvidt – kort om retningen, funktioner, mønsterindstillinger

Nu er en ny type tatoveringer dukket op – dette er en hvid tatovering, som påføres, ligesom en farve, først når den er skabt, bruges et hvidt pigment. En sådan tatovering vinder mere og mere popularitet, især blandt modstandere af lyse billeder på kroppen..

eksempel på hvidt tatoveringsdesign 11/11/2019 # 224 -Tatoveringer i hvidt- eksempel på hvidt tatoveringsdesign 11/11/2019 # 217 -Tatoveringer i hvidt- eksempel på hvidt tatoveringsdesign 11/11/2019 # 215 -Tatoveringer i hvidt-

Tatoveringer i hvidt – interessante fakta

Som allerede nævnt påføres en hvid tatovering på kroppen på samme måde som en farve. Placeringen på kroppen kan være hvilken som helst, men det vil se særligt smukt ud på håndled, ankel, skulder, bryst og i nogle tilfælde i ansigtet. Kalligrafiske indskrifter, ornamenter, åbent mønstre vil se godt ud i hvidt.

Denne tatovering vil se godt ud på mørk hud, men du skal også huske, at når den er solbrun, vil tatoveringen ændre farve sammen med din hud. Og selvfølgelig har en sådan tatovering mindst et lille, men et minus. Over tid udvikler den en gul eller beige nuance. Dette skyldes, at mesteren, der får dig til at tatovere, bruger et pigment, der er lysere end din hud..

eksempel på hvidt tatoveringsdesign 11/11/2019 №204 -Tatoveringer i hvidt- eksempel på hvidt tatoveringsdesign 11/11/2019 №210 -Tatoveringer i hvidt- eksempel på hvidt tatoveringsdesign 11/11/2019 №208 -Tatoveringer i hvidt-

Ved tatoveringens udseende kan du se, hvornår den blev påført, for eksempel hvis den har klare linjer og har en lys hvid farve, er det sikkert at sige, at den blev udført for nylig. Over tid kan det være nødvendigt at korrigere tatoveringen for ikke at miste klarhed, farve og visuel appel. En hvid tatovering har også en vis ejendommelighed, dette er konturernes klarhed, hvorfor billedet ikke smelter sammen med hudtonen..

I dag er hvide tatoveringer på mode, så folk, der følger dette, kan roligt selv vælge enhver skitse. For mænd kan det være et stjernetegn, bogstaver, geometriske kompositioner eller en talisman. Og til piger, orientalske motiver, blondemotiver eller blomsterpynt.

Du kan finde en mere komplet beskrivelse af hvide tatoveringer i vores katalog med tatoveringstilbehør, derudover er der samlet ekstra fotoeksempler der..

Foto af en hvid tatovering fra 11.11.2019 (224 billeder):

Teksten til artiklen blev udarbejdet af: SAYANA (Galagan Alla)