Szalag tetoválás

Vonalkód tetoválás születésnapra Vonalkód – április 3

Itt tájékozódhat a vonalkód tetoválás rajzáról, megismerheti a vonalkód születésnapját -április 3, nézze meg a fotón található tematikus rajzokat, amelyek segítenek megjelölni ezt a dátumot.

Vonalkód tetoválás a születésnapi vonalkódon - információk és fényképes példák a tetoválásmintákra

Vonalkód tetoválás a születésnapi vonalkódon – információk és fényképes példák a tetoválásmintákra

Vonalkód tetoválás születésnapra Vonalkód – április 3. – Tények és fotók

A modern szupermarketek már általánossá váltak, és nemrégiben teljesen más rendszer szerint vásároltunk élelmiszereket az üzletekben, ami sok manipulációt jelentett, amelyeket a múltban el kellett hagynunk, köszönhetően egy egyszeri és forradalmian új találmánynak – egy vonalkódnak. . Születésnap, amelyet évente április 3 -án ünnepelnek.

A vonalkód feltalálása Bernard Silver és barátja, Norman Woodland 1948 -as ötletének köszönhetően jött létre, amely a kereskedelmi üzletág egyik tulajdonosának kérésére született, aki kereste a módját a szervezésnek és elszámolásnak az áruk számára, új kényelmi szinttel..

Tetoválás vonalkód fotó példa rajz 03.04.2020 №010 -tetoválás vonalkód-

A modernizált Morse -kódot vették alapul – a pontok és kötőjelek rendszerét, amely jelentős korszerűsítésen esett át, és már az 1970 -es években megjelent az üzletekben az első működő rendszer a vonalkódok leolvasására lézersugarak segítségével..

Hol van a dátum?

Kezdetben a vonalkód kerek volt, ami sok nehézséget okozott a pontos olvasásban. Az IBM vállalatnak köszönhetően létrejött a maihoz közelítő képformátum – téglalap alakú. 1973. április 3 -án a vonalkódot használó kereskedelmi munkások találkozóján úgy döntöttek, hogy elfogadnak egy közös szabványt. Ezen dátum alapján április 3 -át tekintik a vonalkód születésnapjának..

Tetoválás vonalkód fotó példa rajz 020.04.2020 №129 -tetoválás vonalkód-

Ma a leggyakoribb vonalkód -formátum az összes 80% -a, ezek 13 különböző vastagságú szám és vonal.

Van egy népszerű kétdimenziós formátumú QR-kód is, amely több lehetőséget biztosít az ilyen formátumú információk továbbítására..

Egyébként van egy egész anyagunk a vonalkóddal ellátott tetoválás jelentéséről..

Fényképes példák a vonalkóddal készült vonalkóddal ellátott tetoválásrajzokra a vonalkód születésnapjára – április 3. (144 fotó)