Szalag tetoválás

Könyvtetoválás a gyermekkönyvek nemzetközi napjára – április 2

Itt fényképes példákat láthat a könyvvel készült tetoválásmintákról, amelyek alkalmasak a Nemzetközi Gyermekkönyv Napjának – április 2 -i – megünneplésére.

Tetoválás egy könyv képével a Nemzetközi Gyermekkönyv Napra - április 2 - információ és fotó példák a tetoválásmintákról

Tetoválás egy könyv képével a Nemzetközi Gyermekkönyv Napon – április 2 – információ és fotó példák a tetoválásmintákról

Könyvtetoválás a Nemzetközi Gyermekkönyv Napra – április 2 .: tények és fotók

Lehetetlen túlbecsülni a gyerekkönyv fontosságát a személyiség kialakulásának és nevelésének folyamatában! A gyermekirodalom segíti a gyermeket a jó és a rossz, a hűség és az odaadás helyes elképzelésének kialakításában, lehetővé teszi, hogy megteremtse az alapot egy szilárd lelki és szellemi alap kialakulásához.

A Nemzetközi Gyermekkönyv Nap ünneplésének időpontját nem véletlenül választották, április 2 -án születik az egyik legnagyobb gyermekíró, Hans Christian Andersen.

Könyvtetoválás a gyerekkönyv napjára 2020.02.02. №099 -könyvnapi tetoválás-

Ünnepeljük a gyermekkönyvek nemzetközi napját?

Ezen a napon az oktatási intézményekben szokás új irodalmi kiadványok bemutatóit és kiállításait tartani, figyelni a klasszikusokra.

Kreatív és szerzői találkozókat tartanak, amelyek célja a gyermekirodalom és a gyermekek olvasási vágyának népszerűsítése.

Érdekes tények!

  • A Szovjetunió fennállása alatt több mint 100 millió Andersen könyv jelent meg. (Csak Andersen – mások nélkül)!
  • Ma a legnagyobb gyermekkönyvek gyűjteményét a müncheni Nemzetközi Ifjúsági Könyvtárban gyűjtik.

Könyvtetoválás a gyerekkönyv napjára 2020.04.02. №083 -könyvnapi tetoválás

Könyv tetoválásban

Azok, akik gyermekkorban beleszerettek a könyvbe, általában nem változtatják meg preferenciáikat felnőttkorukban, ami tükröződik a könyv rajzával ellátott tetoválásokban, amelyeket alább megismerhet..

És van anyagunk a könyvvel készült tetoválás jelentéséről is..

Fényképes példák tetoválásokra egy könyvvel a Nemzetközi Gyermekkönyv Napja alkalmából 2020.04.04 -én (104 fotó)

További képek a tetoválásról könyvvel itt.