Szalag tetoválás

Csokoládé tetoválás a csokoládé világnapján – július 11

Itt érdekes információkat találhat az ünneplésről és a csokoládé világnapjának – július 11 -i – ünnepi időpontjáról, megismerkedhet az ünnep jellemzőivel és érdekes információkkal az ünnep történetéből, tematikus fotókat láthat a csokoládéval készült tetoválásról, amellyel jelezheti szerelmét ehhez az édességhez.

Csokoládé tetoválás a csokoládé világnapján - július 11 - információk és fotók a csokoládé tetoválásról

Csokoládé tetoválás a csokoládé világnapján – július 11 .: tények és fotók a tetoválásról

Ha félretesszük az édes, nevezetesen a csokoládé túlzott fogyasztását, akkor lehetetlen tagadni ennek az édes finomságnak az előnyeit..

A csokoládé nemcsak a hangulatunkat és a jókedvünket javítja, segít a depresszió elleni küzdelemben – a csokoládé normalizálja a vérnyomást, és pozitív hatással van az idegrendszer teljesítményére. Természetesen, ha bölcsen használják.

A leghasznosabb ma nem a legnépszerűbb – sötét étcsokoládé, amelynek hüvelyesek tartalma meghaladja a 70% -ot.

Fotó csokoládé tetoválásról 2021.07.06. №064 - csokoládé tetoválás -

Konkrétan a fekete keserű csokoládé előnyeiről

  • Afrodiziákum férfiaknak és nőknek
  • Védelem az onkológiával szemben
  • Ütésvédelem
  • Szívroham védelem
  • A memória javítása
  • A látás javítása
  • Fokozott koncentráció

 

Fotó csokoládé tetoválásról 2021.07.06. №056 - csokoládé tetoválás -

Érdekes a történelemből

A távoli 1995 -ös aktivisták egy csoportja kezdeményezte a csokoládé napjának megünneplését – a kezdeményezés aktívan gyökeret vert. Bár ez a dátum a mai napig nem nyert hivatalos státuszt, de minden év július 11 -én világszerte rengeteg ember ünnepli ezt az ünnepet.

Úgy tartják, hogy a modern csokoládé elődje a Kolumbusz előtti Amerikában jelent meg, köszönhetően az őslakosoknak, akik fűszeres és őrölt babból forró italt készítettek, amelynek íze és illata nagyon más, mint a modern ízletes csokoládéé..

Európában a csokoládé Cortes jóvoltából jelent meg, akit az aztékok a “chocolatl” nevű habos itallal kezeltek, amit “habos víznek” fordítottak.

Cortez és elhozta ennek az italnak a receptjét Európába, ahol az ital idővel átalakult és beleszeretett.

Fotó tetoválásról csokoládéval 20.07.2021 №029 - csokoládé tetoválás -

A 19. században a csokoládé szilárd formát öltött, köszönhetően Konrad Van Guten sajtófejlődésének, amely lehetővé tette a kemény csokoládé formájú csokoládé ipari előállítását..

Oroszországban a folyékony csokoládé Katalin II uralkodása alatt nyerte el népszerűségét.

Csak a XX. Században kezdte meg Krasznij Oktjabr üzemében szilárd formátumú csokoládé és különféle csokoládék gyártását..

Mindannyian imádjuk a csokoládét, csatlakozunk az ünnepléshez, nagyszerű csemegét adunk, és meghívjuk Önt, hogy nézze meg a csokoládé tetoválás rajzának fotóját, amely segít megünnepelni ezt a napot a történelemben..

Fotó példák a csokoládé tetoválásmintákra 2021. 07. 06. (74 fotó)