Снимка на татуировки

Значението на диамантена татуировка

В материала ще анализираме подробно татуировки с диамант (диамант), възможни опции за дизайн и разбира се значение на диамантена татуировка във всяка от опциите.

Какво означава диамантена татуировка (диамант)

Диамантът е диамант, който е придобил идеална форма от ръката на майстор. Камък на воини, майки, епископи и древни монарси. Играта на светлината по краищата й не оставя хората безразлични повече от едно хилядолетие. Смята се, че този камък е намерен за първи път в Индия, през 4 век пр.н.е. И дори тогава хората бяха завладени от невъобразимата кристална чистота на камъка и в същото време от неговата твърдост и здравина. Опитвайки се да възприемат тези качества, хората носят диаманти и ги изобразяват по телата си..

Значението на диамантена татуировка

Значението на диамантена татуировка

Значението и значението на диамантена татуировка

Значението на диамантена татуировка е толкова универсално, колкото и. Това изображение се счита за унисекс, което означава, че подхожда еднакво на жените и мъжете..

Мъже с диамантена татуировка

Изглежда, че диамантите преди всичко трябва да бъдат свързани с жените, като символ на лукс и красота, но не, защото преди всичко това е най -силният камък в света. Древните воини вярвали, че диамантът ще им помогне да оцелеят и да останат непоколебими във всяка, дори и най -ужасната битка, ще им даде сила и смелост. Това е символ на воля, сила на ума, подчертаващ бунтарството и гордостта на собственика си. Диамантът подчертава твърдия нрав и неразрушимата мъжественост в татуировките на старата американска школа. Това са татуировки за силни, индивидуални и уверени мъже..

Стойността на диамантена татуировка (диамант) 1 Значение на диамантена татуировка 2 Значение на диамантена татуировка 3 Значението на диамантена татуировка 4

Значение на диамантена татуировка 5 Значение на диамантена татуировка 6 Значение на диамантена татуировка 7 Значение на диамантена татуировка 8

Жените и значението на диамантена татуировка за тях

Красота и мистерия, кристална чистота и вярност – тези женски качества могат да бъдат подчертани с диамант. Той показва единството на красив външен вид и богат духовен свят на човек, като игра на вътрешното сияние на камък върху идеалните му страни. Ако искате да подчертаете чистотата и невинността, или да подчертаете изтънчеността и съвършенството, може би диамантът е точно това, с което трябва да украсите тялото си..

Нека продължим със значението на диамантена татуировка (диамант).

Мистичен амулет – диамантена татуировка (диамант)

Диамантът е изпълнен с неистова енергия, той не само защитава воина в битка, но също така е универсална защита от злото око, щети и лоши намерения. Диамантът защитава собственика си от зли магии, спасявайки душата му от порока и помагайки да устои на влиянието на другите. За една жена чар под формата на диамант може да играе специална роля като символ на плодородието и женския принцип: може да защити майката и детето в утробата си от всякакви интриги на зли сили. В Индия вярват в лечебните свойства на диаманта, който може да лекува много болести с едно просто докосване. В Европа по време на чумата кралица Елизабет I носеше диамант за защита. Диамантът е камък не само за кралете, но и за епископите. Смятало се е, че този камък е толкова чист, че може да се използва за съпротива на самия Сатана. Всъщност за тъмните сили светлината, излъчвана от диамант, е като божествено излъчване.

Значение на диамантена татуировка 9 Диамантена татуировка означава 10 Значение на диамантена татуировка 11 Диамантена татуировка означава 12

Диамантена татуировка означава 13 Стойността на диамантената татуировка 16 Диамантена татуировка, което означава 15

Символ на вечната любов

Мъжете и съпругите често използват диамант за сдвоени татуировки. Те дори могат да бъдат изобразени под формата на брачни халки. Тогава диамантът се превръща в символ на искрена чиста любов, честност и неприкосновеност на обетите, непоклатима вярност. Ето как двойките се стремят да покажат вечността на своя съюз..

Такава татуировка не е скрита от любопитни очи, диамант е изобразен на отворени, забележими части на тялото (на гърба, пръстите, предмишницата). Майсторите подчертават вътрешната светлина и богатството на фасетите с ярко сини, бледорозови или люлякови цветя, но често има татуировки, направени изключително в черно. Семантичните нюанси могат да бъдат подчертани с всякакви панделки, крила и цветя.

Ако решите да си направите диамант или диамантена татуировка, не забравяйте, че основното в нея е индивидуалността. Всеки диамант е уникален и многостранен, като всеки човек, който реши да го напълни. Искате ли да покажете своя лукс и успех, да подчертаете своята яркост и оригиналност? Очарован ли сте от силата, гордостта и благородния блясък на този камък? Неповторимите му перфектни линии … Или може би търсите защита и талисман за себе си? Във всеки случай диамантът е символът, който ще върви с вас през живота, придружава и защитава.

Гледай видеото:

Можете да гледате:

СКИЦИ ЗА TATTOO DIAMOND

СНИМКА ТАТУА ДИАМАНТ