Снимка на татуировки

Татуировки на знаменитости

Снимки на татуировки на знаменитости

КАТАЛОГ НА ТАТУИРАНЕ НА ПРАЗНИЦИ - азбучен каталог със снимки на татуировки на известни личности и информация за особеностите

КАТАЛОГ НА ТАТУИРАНЕ НА ПРАЗНИЦИ – азбучен каталог със снимки на татуировки на известни личности и информация за особеностите

А

 АРБЕНИНА ДИАНА, АЛБА ДЖЕСИКА, АГУИЛЕРА КРИСТИНА,

Б

BEKHEM DAVID, BERGER ALLA, BIRYUKOVA VERA, BORODINA KSENIYA, BEKHEM VICTORIA, BIBER JUSTIN, BUZOVA OLGA, BREZHNEVA VERA, BIANKA, BLOOM ORLANDO, BUSHE CLAIR (GRIM),

V

ВОРОБИЕВ АЛЕКСЕЙ, ВОЛЯ ПАВЕЛ, ВАКУЛЕНКО ВАСИЛИЯ (БАСТА), ВОДОНАЕВА АЛЕНА, ВОРОБИЕВА АЛЕКСАНДРА,

G

 ГОМЕЗ СЕЛЕНА, ВЕЛИКА АРИНА, ДЖИЛГАН ЖОЗИФ,

д

ДЖОЛИ АНДЖЕЛИНА, ДИ КАНИО ПАОЛО, ДЕП ДЖОНИ, ДЖОНСЪН ДУЕЙН, ДИЗЕЛ ВИН, Германота Стефания Джоан Анджелина (ЛЕДИ ГАГА), ДЖИГАН, ДЖАКСОН ПАРИЗ, ДИНЕКО ВИКТОРИЯ, ДЕЛЖЕН РЕГИЛ,

E

ЕМЕЛЯНЕНКО АЛЕКСАНДЪР,

F

ПЕРЛ ОЛГА, ЖЪЛУЖ НА РОМА,

Z

ЗЕМФИРА, ЗЕЙНАЛОВА НАРГИЗ,

И

 Йохансон Скарлет, Иванцив Елизавета (Йолка),

ДА СЕ

КАМИРЕН (КАРЯКИНА) ЕЛИНА, КЛУНИ ГЕОРГИ, КАНДЕЛАКИ ТИНА, КОКЛЯЕВ МИХАИЛ, КУТУЗОВА ЛИЗА, КУДРЯВЦЕВА ЛЕРА,

L

 ЛЕТО ДЖАРЕД, ЛЕТЯЩА ЕЛЕНА, ЛЕВИН АДАМ, ЛОВАТО ДЕМИ, ЛИЛ ЗЕН (DIEGO LIANOS),

М

 МИЛАНО АЛИСА, МЕТРИ МАРШАЛ (Еминем), МАКСИМ (МАРИНА АБРОСИМОВА), МЕСИ ЛИОНЕЛ, МОРГАН ИОСИФ, МОБИ,

З

НЕЙМАР, НАГИЕВ ДМИТРИЯ,

О

 ОХЛОБИСТИН ИВАН, ОВЕЧКИН АЛЕКСАНДЪР, „ОКСИМИРОН“,

NS

ПАНИН АЛЕКСЕЙ, ПРИЛУЧЕН ПАВЕЛ, ПАВЛЮЧЕНКО РИМСКИ, ПЕЛАГЕЯ, ПЕРИ КЕТИ,

R

РИАНА, РАМОС СЕРЖИО, РУДНЕВА АННА,

С

КИРУС МАЙЛИ, СЕН АННА, СТАЛОН СИЛВЕСТЪР, СКРУДЖ (Едуард Виграновски), СТУАРТ КРИСТЕН, СЕН АННА, СТАРОВОЙТОВ СТАС,

T

TARASOVA OKSANA, TYSON MIKE, TATUM CHENING, THORN BELLA,

Имам

Утяшева Лайсан, Уайнхаус Ейми,

F

FOX MEGAN, ФРИСКЕ ДЖАНА,

NS

HIDI LINA, HILKEVICH ANNA, HARDY TOM, HATFIELD JAMES, HUBBARD TYLER,

° С

З

ЧИСТЯКОВА-ИОНОВА НАТАЛИЯ (ГЛУКОЗА), ЧЕХОВА АНФИСА,

NS

ШИРАН ЕД,

SCH

NS

КОТКА ЕДКИНС (ЮРИ БОЙКО), ЕВАНС КРИС,

NS

 ТИМУР Илдарович Юнусов (TIMATI),

АЗ СЪМ

Татуировки на известни личности и руски звезди

За повечето звезди татуировките са част от имиджа им. Някои известни личности правят много сложни рисунки по телата си, но много често те са почти незабележими, но имат свое определено значение. Нека да обсъдим татуировки на руски звезди и тяхното значение.

Тимати и неговата татуировка

Известният рапър Тимати е известен и с многобройните си татуировки. Те покриват почти 80% от тялото му. Най -големият от тях е череп на гърба с микрофони, кръстосани в долната част. Също така на горната част на гърба има надпис “Москва Сити”, не е трудно да се разбере, че тази татуировка е посветена на любимия ви град. И разбира се надписът „Черна звезда“. Той се намира на четките и говори за това кой Тимати всъщност вижда себе си.

Ксения Бородина

На ръката на известна телевизионна водеща има незабележим, но много важен надпис за нея. Името на дъщеря Маруся.

Тина Канделаки

На пръв поглед може да си помислите, че най-бързо говорящият телевизионен водещ у нас има обърнат скрипен ключ на китката.

Ценителите на тази тема обаче разкриха тайния смисъл на тази татуировка. Тина има магически символ на ръката си, който означава енергията на светлината. Смята се, че собствениците на тези татуировки са в състояние да се излекуват на емоционално ниво..

Анна Хилкевич

Младата, но вече много популярна актриса има две малки татуировки по тялото. Първият, с надпис „per aspera ad astra“, се намира в подножието и се превежда като „През тръни към звездите“. Такъв надпис носи обозначение на трудността при постигане на успех, както и способността да се преодоляват трудностите в живота..

Втората татуировка, три птици, се намира на дясната лопатка. Птиците винаги са били символ на вдъхновение, свобода и независимост..

Земфира

Всеки знае нейната татуировка на буквата Z, която се намира на дясното рамо. Тя обозначава първата буква от името си и носи късмет на певицата. Въпреки това, на един от последните концерти, вместо тази буква, феновете видяха черен квадрат вместо буква.

Ляйсан Утяшева

Има няколко малки татуировки по тялото на известната гимнастичка, а сега известна телевизионна водеща, но всяка от тях носи свой дълбок смисъл..

Така например, татуировка от дясната ръка, особена фигура, донякъде напомняща за цвете, върху венчелистчетата на която са изобразени религиозни символи. Той е посветен на вярата в Бог. Както казва самата Лайсан, всяка от религиите е достойна за уважение, а изображението е направено от дясната страна, тъй като я поздравяваме, като по този начин татуировката е проява на уважение, както към човек, така и към неговата религия..

На гърба на врата на гимнастичката има надпис „Успех“, който в превод на руски означава успех.

Татуировката в долната част на корема, око с крила, й е направена на шестнадесетгодишна възраст. Такава татуировка е талисман, който е в състояние да защити собственика и близките му от злото око..

Друга татуировка Laysan се намира на лявата китка. Изработен е под формата на черна пантера. Татуировката е символ на грация, гъвкавост и предпазливост. Тя е най -обичаната от гимнастичката..