Снимка на татуировки

Значението на татуировката firebird

Жар птицата, която е рускоезичен аналог на феникса, символизира прераждането. Това е определящият фактор за това какво може да бъде значение на татуировка firebird. Той е символ на цикличност, вечност и обновление. Колкото и да е странно, това същество е свързано с огън. Древните славяни свързват този символ със слънцето. Тази птица като цяло беше своеобразен амулет за тях. Вярваше се, че нейният образ носи късмет и щастие. В древен Рим тази птица е изобразена на монети, тя символизира вечния живот на империята. В ранното християнство това същество често се е прилагало върху надгробни плочи. Птицата беше свързана с нетленността на душата.

Смърт в татуировка Феникс

Необичайна треска и скелет в татуировка от женска страна.

Какво е значението и значението на татуировката firebird?

В най -широк смисъл татуировката на птичи топлина означава прераждане и вечност. Ето защо се смята, че такава татуировка може да удължи живота на човек. Подобно изображение върху кожата може да означава, че човек живее в хармония и пълно разбиране на основните закони на Вселената. Тези. той осъзнава, че всичко в живота е циклично, всичко се повтаря от време на време под една или друга форма. Също така, такава татуировка може да означава мъдрост, богат житейски опит. Понякога татуировката под формата на трескава птица може да означава твърдост. Тя може да каже, че нейният собственик има силата на духа и продължава да се движи напред, въпреки всички възникващи пречки..

Ярък огнен феникс в татуировка

Класически пример за татуировка феникс (огнена птица).

Понякога топлината на птицата като татуировка е пълнена като талисман. Смята се, че такава татуировка носи късмет и щастие на човек..

По принцип такава татуировка няма пол, тя е пълнена както от мъже, така и от жени. “Огнената птица” е натъпкана на различни части на тялото. Стилът на изпълнение на такава работа също е разнообразен. Понякога птицата е изобразена символично, само отдалечено напомня за това невероятно създание, а понякога е изобразена много реалистично. Много татуировки с такова изображение са много подробни и проследени до най -малките детайли. Такива сложни работи, като правило, се извършват цветно, цветно и много интензивно. Творбите са по -символични, могат да бъдат направени в черно -бял стил.

Необичаен феникс в татуировка на целия гръб

Женска татуировка с огнена птица (феникс) по целия гръб.

Можете да гледате:

СКИЦИ ТАТУА ТОПЛИНА ПТИЦА

СНИМКА TATTOO HEAT BIRD