Снимка на татуировки

Информация за притежателите на авторски права – сайт tatufoto.com

Когато попълваме ресурса, се опитваме да бъдем максимално бдителни относно използването на материали, които могат да бъдат обект на авторско право.

Ние уважаваме правата на другите хора и не преследваме целта да ги нарушаваме.

За съжаление, не във всички ситуации е възможно да се установи със сигурност за съществуването на забрана за използване на фрагменти от текст или изображения.

В случай, че текст или изображение, което ви принадлежи, е публикувано в сайта и вие не сте съгласни с това, ние ви молим свържете се с администрацията на ресурса и го докладвайте.

Ние ще изпълним вашите изисквания за премахване на материала в най -кратки срокове или ще посочим информация за вас като автор.

Силно питаме, подкрепете вашите документи с документи, които потвърждават правото ви на съдържание или ограничават разпространението му (използване).

Ние сме по всякакъв начин готови да се срещнем с авторите, но за нас е много трудно да определим истинския собственик (автор) на съдържанието, ако той няма документи, които потвърждават неговото авторство. В случай, че нямате такова потвърждение, опитайте се да потвърдите авторството по друг начин..

Определено ще отидем да се срещнем! С уважение, администрацията на сайта за татуировки – .