Снимка на татуировки

Значение на татуировка на компас

В материала ще анализираме значение на татуировка на компас, история и характеристики на този дизайн на татуировка. Ако наистина мислите и ще направите татуировка с компас, в допълнение към полезна информация, предлагаме да се запознаете с разделите:

  • Снимка на готови татуировки с компас
  • Скици за татуировка на компас

Значението на татуировка с компас - пример на снимката

Значението на татуировка на компас – пример на снимката

Какво е значението, историята и значението на татуировката на компаса

Има огромен брой разновидности на татуировки Компас и интерпретации на неговото значение. В същото време този образ е доста рядък през последните години, но изящен и силно артистичен. Този знак съдържа дълбоко смислово съдържание. Всеки може да намери символи за себе си, които резонират с неговия вътрешен свят и характер. Има три вида изображения и значението на татуировката “Компас”:

– Рунически, келтски тип изображение.

– Lo Pan – древнокитайски.

– Магнитно, по -модерно изображение на компас.

1. Рунически тип образ, така нареченият скандинавски, означава – намиране на път, движение напред, свобода на избор. Смята се, че руните носят магическо значение, помагайки на собственика на тази татуировка да не се обърка в живота, ще помогне да се намери изход от житейските трудности. Известно е, че този знак се радва на особено уважение сред древните воини и моряци – викингите..

Значението на татуировката на компаса 3 Значение на татуировка на компас 5 Значение на татуировка на компас 1

2. Древен китайски, по -известен като Луо Пан, се тълкува като един от най -трудните за разбиране геометрични знаци и символи в изображението. Въз основа на практиката на Фън Шуй. Той е неразделна част от културното наследство на китайската цивилизация. Татуировката на Луо Пан служи като символ на движение напред и вътрешна сигурност, вярност и постоянство, желание за знания.

3. Обикновеният, най -модерният магнит с роза на вятъра, олицетворява принадлежността към морската професия, любовта към свободата и пътуванията, лоялността, отдадеността и движението по предвидения курс. Казват – „Верни като игла на компас на север“. В татуировката изображението на компаса се използва заедно с други елементи от морската тематика – котви, карти, волан и т.н..

Какво може да означава компас в татуировка??

Обобщавайки горното, отбелязваме, че татуировките с изображение на компас носят дълбоко смислово натоварване. Подчертава най -добрите качества на човек, като например – целеустременост, лоялност, постоянство, гъвкавост, твърдост и знания.

Популярни опциитатуировка на компас

татуировка на компас

компас татуировка на китката

татуировка на компас и карта

татуировка на компас

Най-често татуировката “Компас” се избира от мъже със силен характер, морски професии, любители на пътешествия и приключения. По -рядко тази татуировка се използва от жени, които искат да подчертаят своята лоялност и постоянство..

Значение на татуировка на компас 2Значение на татуировка на компас 2Значение на татуировка на компас 1Значение на татуировка на компас 1Значението на татуировка на компас - пример на снимкатаЗначението на татуировка с компас – пример на снимкатакакво означава татуировка с компас 1какво означава татуировка с компас 1Значение на татуировка на компас 5Значение на татуировка на компас 5Значение на татуировка на компас 4Значение на татуировка на компас 4Значението на татуировката на компаса 3Значението на татуировката на компаса 3

Изборът на татуировка трябва да се подхожда бавно, обмислено и съзнателно, като се доверява тялото ви само на истински майстор.

Можете да гледате:

СКИЧИ TATTOO COMPASS

ФОТОТАТУА С КОМПАС