nyheder

Olympiske tatoveringer vises på ligene af russiske håndboldvindere i Rio 2016

For ikke så længe siden dukkede der oplysninger op på Internettet om hensigten med russiske atleter, olympiske mestre ved de olympiske lege i Rio de Janeiro i håndbold, for at få tatoveringer på deres krop forbundet med pigernes fantastiske sejr, som vil minde dem om deres uforglemmelige succes. Ifølge en af ​​de vigtigste playmakers på holdet – Anna Sen, diskuterede pigerne at få tatoveringer på kroppen i tilfælde af en vellykket præstation, allerede inden de tog afsted til Rio.

Olympiske tatoveringer vises på ligene af russiske håndboldvindere i Rio 2016 - foto 1

Olympiske tatoveringer vises på ligene af russiske håndboldvindere i Rio 2016 – foto 1

Anna blev den første til at anvende en tatovering og uploade et foto til netværket. Ifølge medaljevinderen er tatoveringen dog endnu ikke fuldstændigt færdiggjort. Pigen vil have en gylden nuance af bogstaverne trykt i henhold til farven på medaljerne ved OL. I øjeblikket vides det ikke, om alle pigerne er klar til at udføre denne procedure, fordi Anna Sen havde en tatovering på kroppen indtil dette tidspunkt, så det var ikke svært for hende at lave en ny..

Olympiske tatoveringer vises på ligene af russiske håndboldvindere i Rio 2016 - foto 2

Olympiske tatoveringer vises på ligene af russiske håndboldvindere i Rio 2016 – foto 2

Hvad angår resten af ​​de “gyldne” teammedlemmer, svarede de deres ven anderledes, nogle ville ikke lægge en tatovering på kroppen, og nogle beundrede denne idé, mens andre tog Annas forslag til grin. Beslutningen fra russiske håndboldspillere om at lægge “sejr” mindeværdige tatoveringer på deres kroppe blev opfattet forskelligt blandt atleter, men mest med godkendelse. Og de atleter, der vandt OL -guld, har måske ret til meget..

Forberedt af: Dmitry Zhuanin