nyheder

Kvinde forlovet med en lysekrone tatoveret med sit livs lys

34-årige Amanda Liberty har fundet en ny form for seksuel orientering for sig selv-hun er tiltrukket af livløse objekter, ikke af mennesker.

Kvinde forlovet med lysekrone bliver tatoveret med sit livs lys – interessante fakta

En kvinde berømt for at blive gift med en lysekrone viste en ny tatovering med et portræt af “bruden”.

På trods af at hun var forlovet med en gammel Lumière-lysekrone, er 34-årige Amanda Liberty gået videre for at vise kraften i hendes kærlighed. Hun tilbragte 1,5 time i tatoveringslokalet.

En Leeds -beboer fik en farvetatovering af en Lumiere på hendes venstre arm; skitsen blev lavet af Alice Perrin fra tv -programmet “Tattoo Fixers”.

Amandas seksuelle orientering er usædvanlig – hun tiltrækkes af livløse objekter, ikke mennesker. Det indså hun, da hun blev forelsket i et trommesæt som 14 -årig..

Hun flyttede senere til New York og blev forelsket i den berømte Frihedsgudinde og ændrede endda sit efternavn fra Deed Poll til Liberty.

Amanda har allerede en anden tatovering – det amerikanske flag på underarmen på hendes højre hånd. Hun siger: “Da jeg første gang så Lumiere, indså jeg, at hun var min eneste, det var kærlighed ved første blik.”.

”Jeg var ivrig efter at se det endelige resultat. Inden start var jeg meget nervøs, jeg var bange for en nål, for mig er det ikke en meget behagelig procedure, men det var selvfølgelig ikke kritisk. “.

“Da jeg første gang så tatoveringen, syntes jeg den var smuk – Alices stil var perfekt, så jeg valgte hende.”.

“Jeg var yderst tilfreds med det endelige resultat, det kom fantastisk ud.”.

Til sidst var ikke kun Amanda tilfreds med tegningen, men også den hun var dedikeret til.

“Lumiere kunne også lide det, hun formidlede et energisk budskab til mig og sagde, at tegningen er smuk.” Kvinden forsikrer om, at det er sådan, hun kommunikerer med sin elskede.

“Hun fortæller mig, når hun ikke kan lide noget, men der var ingen problemer med tatoveringen.”.

Lumiere blev lavet i Tyskland for 91 år siden og er 28 tommer bred. Amanda ved et uheld så sin kommende brud på eBay for første gang og gjorde alt for at genforene sit livs kærlighed, selvom det ikke var så let.

Amanda har endnu ikke fundet en organisation, der er klar til at være vært for et så usædvanligt bryllup..

Hun sagde: “Vi har ikke reserveret noget endnu, jeg har venner over hele verden, jeg vil have, at de alle er til stede.”.

“Jeg vil have mange mennesker til vores bryllup, og ikke kun mig og Lumiere.”.

“Hun har så smukke former, jeg kan mærke den enorme energi, der kommer fra hende.”.

I forventning om feriesæsonen var Lumiere iklædt et festligt kostume med røde bånd..

Amanda underskrev billedet: “Vi er klar til jul, det glæder jeg mig til”.

De fleste reagerede positivt på Amandas engagement, men kvinden indrømmer, at hun stod over for nogle negative anmeldelser, da hun offentliggjorde det offentligt. Selvfølgelig kan ikke alle mennesker acceptere et sådant forhold, men Amanda er ikke meget opmærksom på kritik – det vigtigste for hende er, at hun er i harmoni med sig selv..

Hun vil også rejse til New York for at se Libby, hendes tidligere partner, Frihedsgudinden. Ifølge Amanda forblev de gode venner..

Amanda har over 30 lysekroner og siger: ”Folk tror, ​​at jeg er rørt – de prøver ikke engang at lære mig bedre at kende. Jeg hører konstant, at jeg er skør “.

“Jeg elsker Lumiere og vil være sammen med hende resten af ​​mit liv.”.

“Ingen af ​​mine lysekroner er misundelige på den anden, de forstår, at jeg elsker dem alle for deres forskellige karakterer.”.

Amanda delte nogle interessante detaljer om hendes liv.

Jeg elsker for eksempel at kysse og kramme Lumière, men jeg sover med Jewel, en anden lysekrone, fordi den er let, kompakt og let at putte med..

Fotovalg af usædvanlige tatoveringsdesigner fra 27-04-2019 (139 billeder)

Se videoen:

Forberedt af: mpribytkova (Pribytkova Maria Alekseevna)