nyheder

Ksenia Borodina besluttede at dekorere sin krop med en anden tatovering til ære for datterens første fødselsdag

Ksenia Borodina besluttede at dekorere sin krop med en anden tatovering. Hun har allerede en tatovering – stjernen lavede en indskrift på venstre hånd – navnet på hendes datter, som hun fyldte for 7 år siden. Inskriptionen er lavet tættere på håndleddet. Det er på engelsk. Nu vil hun udfylde navnet på sin yngste datter Theona. Hun besluttede at lave indskriften inden hendes piges fødselsdag, det vil sige den 22. januar, inden hun fylder et år..

Ksenia Borodina besluttede at dekorere sin krop med en anden tatovering til ære for datterens første fødselsdag - foto 3

Ksenia Borodina besluttede at dekorere sin krop med en anden tatovering til ære for datterens første fødselsdag – foto 3

Borodina offentliggjorde et foto i Instaqram, hvor navnet Theon er skrevet på latin på et stykke papir. Under billedet skrev hun, at hun på selve dagen ville lave en tatovering på armen. Tv -præsentanten skjuler stadig, hvordan hendes datter ser ud. Alle fans af stjernen håber, at Ksenia Borodina den 22. januar udviser alle billederne.

Der er mennesker, der begyndte at beundre en sådan bedrift af stjernen, andre tværtimod fordømt. For eksempel undrer en af ​​abonnenterne sig over, hvorfor en mor skulle dekorere sin krop med navnene på sine børn. Det er bedre at gøre nogle andre nyttige handlinger, så børn husker deres mor for handlinger.

Stjernen har allerede en fjertatovering på hendes ankel. Tatoveringen blev lavet i 2015 på stedet for en tidligere delfintatovering. Denne tatovering betød legende og kærlighed til frihed..

Ksenia Borodina besluttede at dekorere sin krop med en anden tatovering til ære for datterens første fødselsdag - foto 1 Ksenia Borodina besluttede at dekorere sin krop med en anden tatovering til ære for datterens første fødselsdag - foto 2 Ksenia Borodina besluttede at dekorere sin krop med en anden tatovering til ære for datterens første fødselsdag - foto 4 Ksenia Borodina besluttede at dekorere sin krop med en anden tatovering til ære for datterens første fødselsdag - foto 5

Det er meget moderigtigt at få tatoveringer nu. Sandsynligvis er der ikke en eneste stjerne, der ikke har en eneste tatovering på kroppen..

Forberedt af: julia0891 (Osadchaya Yulia Petrovna)