nyheder

Jessie Nelson -fans forsvarer Little Mix -sangerinden, efter at hun har fået en pistol -tatovering

Jessie Nelsons fans skyndte sig at forsvare Little Mix -medlemmet, efter at hun havde uploadet billeder af hendes nye tatoveringer til Instagram. På grund af visse omstændigheder måtte de imidlertid hurtigt fjernes. Sangeren fik et Q i ansigtet og en lille pistol på brystet.

Jessie Nelson -fans forsvarer Little Mix -sangerinden, efter at hun fik en pistoltatovering - info og fotoeksempler

Jessie Nelson -fans forsvarer Little Mix -sangerinden, efter at hun fik en pistoltatovering – info og fotoeksempler

Jessie Nelson -fans forsvarer Little Mix -sangerinden, efter at hun har fået en pistol -tatovering – fakta

Fotoet af sidstnævnte blev ledsaget af en underskrift med taknemmelighed over for tatovøren, men ved første øjekast forårsagede det harmløse billede en reel storm af følelser på Internettet. Sandsynligvis kunne Jessie ikke have forestillet sig, at hun, efter at have delt sin glæde, ville modtage en så tvetydig reaktion som svar. Kritikere har anklaget sangerinden for at fremme våbenkriminalitet og indgyde de forkerte idealer i hendes unge og påvirkelige fanbase..

Men mange stod op for den syvogtyve-årige sanger, der stadig skal forklare betydningen af ​​den nye tegning. “At få en tatovering med en pistol er som at sælge våben til børn at lege,” skrev en vred Twitter -bruger..

”I stedet vil spil, der skildrer skydning, presse dig til en forbrydelse end nogens tatovering. Vi er nødt til at tænke over, hvordan man uddanner folk om farerne ved at skyde, advarer om mulige konsekvenser og ikke hader folk for tegninger på deres hud. “.

En anden Instagram -bruger tilføjede: “Folk kan skrive, hvad de vil, men jeg forstår også, hvorfor det er alarmerende for andre.”.

Ikke kun almindelige dødelige, men også offentlige personer blev ikke udeladt af diskussionen. Pierce Morgan var hurtig til at dele sin mening om situationen med den nye tegning af Nelson. Onsdag optog han en ITV -video som en del af sit Good Morning Britain -show..

»I disse dage er brutale skyderier overalt, og selvfølgelig har den unge kvinde, der er forbillede for mange piger, der kan påvirkes, ikke noget bedre valg end at stikke en pistol på hendes numse,« siger journalisten og tv -præsentanten sarkastisk sagde, selv om han var klar over. at faktisk har Nelson en tatovering på ribbenene.

Imidlertid faldt Morgan ikke til ro og fortsatte med at kritisere ikke kun sangerinden, men også hendes bandkammerater. “Det er en pistol, betyder det virkelig noget, hvor det er proppet,” fortsatte programlederen med at forsvare sit synspunkt. “Og folk undrer sig stadig over, hvorfor jeg kalder disse Little Mix -piger uansvarlige eller dumme,” sagde han sarkastisk og henviste til en tidligere konflikt med gruppen, da den smadrede deres seneste musikvideo til smithereens. På det tidspunkt stod den unge sangerinde Ariana Grande og hendes mor op for pigerne og anklagede Morgan for at stemple sangerne som libertiner bare på grund af deres billeder og opførsel i videoen..

Morgan opgav ikke at prøve at tale om Nelsons tatovering og gik til Twitter. Han skrev: ”Hvor farligt det er at vildlede nogen på denne måde, og det er ekstremt dumt. Er der andre, der har spørgsmål, hvorfor jeg kalder Little Mix kynisk og tror, ​​at de misbruger deres fans kærlighed? “

Dem, der blev involveret i diskussionen, formåede naturligvis ikke at nå til enighed, alle blev ved med sine egne. Nogle brugere var enige om, at emnet tatovering er ret kontroversielt, endda problematisk. Især i den moderne verden, hvor antallet af hændelser med brug af knive i Storbritannien stiger hver dag. Andre internetbrugere stod dog op for sangerinden. Nogen skrev endda, at uanset Nelsons motivation er, har hun selv ret til at bestemme, hvilke tatoveringer hun skal pynte sin krop med..

Fotoeksempler på interessante tegninger af en tatovering med en pistol fra 03/04/2019

Se videoen:

Forberedt af: mpribytkova (Pribytkova Maria Alekseevna)