nyheder

Halsey fik en tatovering kun få sekunder før sin Saturday Night Live -forestilling

Hvis du ved den korte fashionable haircut og lyse hårfarve endnu ikke har forstået, at Halsey stadig er en oprører og altid vil finde noget at overraske publikum med, så er her din bekræftelse. Halsey plejede at være impulsiv og viste en vis hensynsløshed, men for nylig gav hun publikum en særlig overraskelse..

Halsey fik en tatovering et par sekunder, før hun optrådte på Saturday Night Live - foto

Halsey tegnede en tatovering sekunder før sin Saturday Night Live -forestilling – fakta

Udarbejdet i henhold til oplysningerne fra www.fashion4you.com.ua, inden for hvilken du kan købe stilfuld og billig badetøj.

I går forberedte Halsey en overraskelsesforestilling for publikum på Saturday Night Live og sang med en anden gæst fra showbranchen – Lil Wayne. Sammen sang de en af ​​rapperens sidste sange “Can’t be broken”. Det originale omkvæd blev fremført af Thomas Troelsen, så det pludselige samarbejde glædede fans af begge sangere..

Det ser ud til, at dette allerede er meget, men Halsey gik videre og fik en tatovering lige før forestillingen. Sangerinden, hvis rigtige navn er Ashley Nicolette Frangipani, fotograferede den nye tegning og pralede med det samme på sin Instagram -blog: “@jonboytattoo fik mig dette et par sekunder, før jeg gik på scenen.” Undskyld, hvad?!

Det er bemærkelsesværdigt, at Wayne selv blev forfatter til skitsen. Halsey har nu en skala på skulderen med “Synd” og “Tilgivelse” skrevet på skålene for at holde dem i balance. Både Lil Wayne og Halsey er skalaer efter deres stjernetegn, men dette kan også betragtes som en henvisning til Drake og Lil Waynes 2011 -sang “She will”, som har denne linje: “På min Vægt er jeg vejret og tilgivelse ”

Pigen udførte naturligvis bare fantastisk. Mange bemærkede, at Halsey -versionen lød endnu bedre end originalen, som lød mere hård, og Thomas sang med en forvrænget elektronisk stemme. Fans af sangerne var enige om, at den nye version kom mere blid og sensuel ud.

Ydeevnen virker endnu mere imponerende, hvis du ved, at Halsey lige havde sprøjtet blæk ind under huden med en nål, hvilket faktisk gør ondt. Tag mit ord for det. Måske gav dette sangerinden det adrenalinrus, der var nødvendigt for hendes optræden. Forestillingen fik øjeblikkeligt hundredtusinder af visninger på YouTube og tusinder af likes. Der er kommentarer i toppen, at “dette omkvæd er bedre end standardkoret.” Og der er stadig mange lignende anmeldelser. Det ser ud til, at kunstnerne akut har brug for at arbejde sammen i studiet..

Bemærk, at dette ikke er Halseys første tatovering. Nu er der omkring sytten tegninger på sangerens krop, og hun kommer tydeligvis ikke til at stoppe der. Interessant nok kopierer otte af disse tegninger fuldstændigt hendes venners tatoveringer og blev fyldt med dem samme dag. Halsey ser ud til at være en meget holdspiller og kan ikke lide at gøre ting alene..

Det er uklart, hvad tatovøren lavede backstage på Saturday Night Live (måske er det meningen, hvis nogen på holdet ønsker at udtrykke sig sådan). Men under alle omstændigheder viste tilfældigheden sig at være yderst vellykket. Tilbage er kun at udtrykke stor respekt for Halsey for, at hun ikke er bange for at gøre, hvad hun vil og lever fuldt ud – en ny tatovering og en forestilling på nationalt tv, alt på bare ti minutter!

Halsey har allerede udgivet to succesrige albums “Badlands” (2015) og “Hopeless Fountain Kingdom” (2017), som med succes har kortlagt både amerikanske og britiske hitlister. Disse album gav lytterne flere mindeværdige hits, herunder “Colors”, “Now or Never”, “Hurricane”, “New Americana” og det ekstreme – “Without me”, som Halsey endda optrådte med i showet “Victoria’s Secret”.

Vi tror, ​​at denne præstation kun vil bidrage til udviklingen af ​​pigens karriere. Og vi ønsker Halsey succes i alle hendes bestræbelser og ser frem til nyt materiale og nye tatoveringer.!

Forberedt af: mpribytkova (Pribytkova Maria Alekseevna)