nyheder

Disneys anklager om racisme

Her kan du finde ud af om anklager “Disney “i racisme på grund af salget af et jakkesæt med tatoveringer, kan du finde ud af detaljerne i denne nyhed og se fotoeksempler.

foto Beskyldninger Disney om racisme fra 21.12.2017 nr. 002 - Disney -afgifter -

Disneys anklager om racisme – jakkesæt med tatoveringer

Disney er et af de mest populære tegnefilmstudier, man kender over hele verden. Vi kender hende fra så søde tegnefilm som Rapunzel, Snehvide og de syv dværge, Brave og andre. Både den moderne generation og den forrige generation tilbragte deres barndom med disse tegnefilm. Hvert barns barndomsdrøm er at besøge Disnyland. Nogen formåede at besøge det, nogen gjorde det ikke, og en anden har alt forude. Der er et stort antal butikker med produkter, hvoraf den ene har udgivet en ny samling kostumer med tatoveringer. Dette studie blev anklaget for racisme på grund af dem. Du kan finde ud af mere om denne nyhed i dagens artikel..

foto Beskyldninger Disney om racisme fra 21-12-2017 nr. 001 - Disney -afgifter -

Moana: hvad tegneserien handler om?

For nylig har Disny -studiet udgivet en ny tegneserie “Moana”. Den fortæller historien om en 14-årig piges rejse, der bor på øen. Vi ser denne karakter for første gang, dvs. han havde ikke tidligere optrådt nogen steder. Hun bliver hjulpet af familie og venner: halvguden Maui, der blev offer for racistiske anklager, Tamatoa, Hei-Hei og andre.

foto Beskyldninger Disney for racisme dateret 21/12/2017 nr. 003 - Disney -afgifter -

DISNEY’s beskyldning for racisme

Maui ligner en stærk mand med mørk hudfarve, sort hår og et stort antal tatoveringer, der dækker hele hans krop, fra ben til hals. For at promovere tegneserien besluttede studiet at lancere kommercielle produkter med dette mærke. Vi kunne endda finde små kopier af karaktererne i “Kinder” -æggene. I Disneyland og på den officielle hjemmeside var det muligt at købe kostumer til helte, herunder et Maui -kostume, som helt gentager karakteren selv. Efter frigivelsen af ​​både kostume og tegneserie kunne mange mennesker ikke lide den polynesiske kulturs hån. På trods af at studiet faktisk ikke har skylden, undskyldte de stadig dem, der på en eller anden måde blev krænket. De talte om, hvordan de respekterer deres kultur, og kostumerne kan ikke længere købes hverken på hjemmesiden eller i butikker..

Udtalelserne fra folket i denne nationalitet kan betragtes som unikke. De mener, at deres tatoveringer er lige så personlige og dyre som for eksempel muldvarpe eller fingeraftryk. De personificerer deres personligheder, beskriver deres sjælstilstand og minder om deres historiske fortid. Dog kan man være enig i denne erklæring, fordi tatoveringer er et kunstværk på deres egen måde, selvom skitser kan gentages for nogle.

foto Beskyldninger Disney om racisme dateret 21. december 2017 nr. 006 - Disney -afgifter -

Racisme og tatoveringer

Den situation, der forbinder tatoveringer og racisme, er imidlertid ikke den første. I 2017 blev den berømte tatovør Belle Atrix også anklaget for at være racistisk på grund af tatoveringer. Pigen besluttede at få alle sine tatoveringer i blackwork -stil, dvs. de skal udelukkende være sorte, nogle dækker fuldstændigt visse dele af kroppen. For eksempel er hendes begge ben og den ene arm fuldstændig dækket af sort maling. Pigen sender alle billederne på sin Instagram. Der er også en video, der viser, hvordan hun propper dem. Ud over beskyldninger om racisme forsøgte de at fornærme Belle på alle mulige måder og sagde, at hun ikke havde det godt med hovedet. De fleste mennesker var imidlertid stadig glade for disse tatoveringer..