nyheder

Chris Evans viste sine tatoveringer frem

Af materialet kan du lære lidt om Chris Evans ‘tatoveringer – Captain America, der på trods af referenceorganet sjældent viser sin nøgne torso, hvilket gør hans tatoveringer ukendte for samfundet.

Nye eller midlertidige tatoveringer af Chris Evans - Captain America - foto 1

Chris Evans viste sine tatoveringer: interessante fakta og fotos af tatoveringer

Meget moralsk Captain America har altid syntes os “for rigtige” til at få tatoveringer.

Hvis vi taler om historien om Anden Verdenskrig, er det ganske muligt at forestille sig en amerikansk soldat, der vendte hjem fra krigen med en tatovering af våben, flag, ørne eller en pin -up -tatovering – men dette var aldrig temaet for vores elskede Cap America..

Elsket af alle Chris Evans, der spiller rollen som Captain America i universet af Marvel -superhelte, har sin egen stil, charme og en vis beskedenhed. For et par dage siden var vi og alle fans af især The Avengers og Captain America forbløffet over de fotos, der dukkede op på Chris Evans ‘Instagram, hvor vi kunne se de forskellige og flere tatoveringsdesigner på den berømtheds atletiske og tonede torso.

https: ///wp-content/uploads 2020/10/New-or-temporal-tattoos-Chris-Evans-Captain-America-video.mp4

Og nu, fra virale slogans til sandheden – det vides ikke, om der er tale om rigtige tatoveringstegninger eller midlertidige tatoveringer til den næste skydning! Som du kender for sine roller, har Chris Evans gentagne gange optrådt i rammen med tatoveringstegninger, som derefter forsvandt fra hans krop og nogle gange blev erstattet af andre..

https: /// wp-content/uploads/2020/10/Nye eller midlertidige tatoveringer-Chris-Evans-Captain-America-video-22.mp4

For dem, der ønsker at følge hætten nærmere, informerer vi dig. Chris har 2 Instagram -sider.  Den første ligner personlig og opdateres sjældent, den anden har et efterskrift online, hvilket snarere indikerer, at denne side drives af “specialuddannede mennesker”, der uploader fotos af Chris Evans til fans og fans.

Endnu en gang gentager vi, at trods det eksisterende udtryk “amerikansk røv”, som er forbundet med Evans, hans image og fejlfri krop, kan fans sjældent nyde fotos med rigtige tegninger af Chris Evans ‘tatoveringer, selvom – rigtige fans ved præcis, hvor mange og hvilke tatoveringsdesigner Cap har. Hvis du er fan – fortæl os din sandhed i kommentarerne under materialet..

Nye eller midlertidige tatoveringer af Chris Evans - Captain America - foto 5

Husk på, at ifølge Robert Downey Jr. lavede fem af de seks “Avengers” de samme og mindeværdige tatoveringsdesigner på deres kroppe på initiativ af Scarlett Johansson.

Det var i øvrigt Johansson og Evans, der var de første, der fik tatoveringer i New York. Som rapporteret i nyhedsfeeds.

I bundlinjen kan der konstateres en ting, i det offentliggjorte foto og video kan vi helt sikkert tale om et nyt tatoveringsdesign med en ørn på Chris Evans bryst i traditionel stil, vi kan endnu ikke sige, om det er midlertidigt eller permanent ..

Her skrev vi om tegningerne af Chris Evans ‘tatoveringer, som vi mødte tidligere i hans roller og billeder..

Nye eller midlertidige tatoveringer af Chris Evans - Captain America - foto 2 Nye eller midlertidige tatoveringer af Chris Evans - Captain America - foto 3 Nye eller midlertidige tatoveringer af Chris Evans - Captain America - foto 4

Vi vil følge nyhederne og tage disse oplysninger på en blyant.