nyheder

22 Rihannas hajtatovering til minde om hendes date med Drake

For nylig spredte mange tabloider og forskellige publikationer nyheden: 22 Rihannas tatovering med en tegning af en haj til minde om en date med Drake er en realitet, og ikke en anden fiktion for fans og fans..

Den næste tatovering af 28-årige berømthed Rihanna (Robin Rihanna Fenti) modtog en høj reaktion i medierne, ikke så meget på grund af dens kunstneriske værdi, men på grund af den romantiske historie, der omslutter historien om dette tatoveringsdesign og betydningen der er indlejret i den..

22 Rihannas hajtatovering som et minde om en date med Drake - foto 1

22 Rihannas hajtatovering som et minde om en date med Drake – foto 1

Dem, der følger kunstnerens arbejde, er godt klar over det rørende kys og anerkendelse, der blev rettet til Rihanna, rapperen Drake, ved arrangementet – MTV Video Music Awards, foran et million publikum. Begivenheden fremkaldte fremkomsten af ​​en velbegrundet samtale om genoptagelse af forholdet mellem stjerneparret og endda om et muligt, forestående engagement.

Umiddelbart efter overrækkelsen af ​​MTV Video Music Awards blev sangeren i Drakes selskab spottet på et offentligt sted med en bestemt film, der dækkede området på huden, hvorpå en ny tatovering med et hajmønster blev påført, som har en camouflage farve.

22 Rihannas hajtatovering som et minde om en date med Drake - foto 4 22 Rihannas hajtatovering til minde om hendes date med Drake - foto 2 22 Rihannas hajtatovering som et minde om en date med Drake - foto 3

Som det blev kendt, blev en tatovering med en camouflagehaj påført Rihannas krop til minde om en date med rapperen Drake, hvor han præsenterede hende for et blødt stykke legetøj i form af et havdyr – en haj. Datoen for to berømtheder fandt sted i Toronto Water Park.