nyheder

12 -årig tatovør fra Singapore

Fra materialet lærer du om sjette klasse-12-årige Lilith Siou fra Singapore, der i sin unge alder allerede arbejder som tatovør og lykkedes at få en tatovering for 12 klienter i tatoveringslokalet i 2019.

12-årig tatovør fra Singapore-foto

Tolv år gammel tatovør fra Singapore – historien om Lilith Siou

Ifølge tilgængelige oplysninger lærte en pige, som går i sjette klasse, som nu er 12 år, og som uafhængigt betjener klienter i en tatoveringssal, at få tatoveringer af sin far, Joseph, der har drevet tatoveringsvirksomheden i mere end 20 år..

Næsten hele sin fritid, inklusive skoleferier, tilbragte pigen på arbejde med sin far, hvor hun mestrede kunsten at tatovere.

Ifølge pigen var hendes første klient en ven af ​​sin far, der ønskede at få en tatovering med et plot fra en tegneserie – dette job blev betroet den unge Lilith. Pigen var meget bekymret under den første tatovering og påføring af den første, enkle tatovering, under nøje opsyn af sin far, tog hende cirka halvanden time. Mest af alt var pigen bange for, at tatoveringen i modsætning til den sædvanlige tegning, som hun kan lide at tegne for evigt, og ingen fejl kan slettes og rettes..

Men med hver næste tatovering påført, blev processen lettere og lettere for pigen, efter de første ti forsvandt den praktisk talt.

Pigens far har planer om at fortsætte sin uddannelse i tatoveringskunst og købe for hendes bekvemmelighed en ny, lettere tatoveringsmaskine, som skulle blive den første – en personlig tatoveringsmaskine af den unge tatovør.

Se videoen: