Новини

Татуировка, която предизвика не само смях, но и осъждане – логото “Kmart” в татуировката

Потребителите на Facebook се подиграха на момичето, което публикува снимка на новата си татуировка на глезена с думите „Kmart“. Сигурна е, че няма да „съжалява“ за новата си татуировка, но не всички повярваха в това..

Татуировка, която предизвика не само смях, но и осъждане - логото на Kmart в татуировка - снимка 1

Татуировка, която предизвика не само смях, но и осъждане – логото на Kmart в татуировка – снимка 1

Татуировка, която предизвика не само смях, но и осъждане – лого „Kmart“ в татуировка – факти

Момичето, очевидно, е толкова обсебено от тази верига магазини, че е решила да покаже любовта си по възможно най -“постоянния” начин. Каква е нейната татуировка, питате? Логото на Kmart, разбира се. Най -добрият начин да кажете, че сте благодарни за магазин, е да поставите логото на този магазин върху тялото си, което, разбира се, ще остане там завинаги..

На пръв поглед изглежда, че не я интересува какво мислят хората за новата й татуировка. Най -важното е, че тя е щастлива и със сигурност няма да съжалява за нея. Момичето пише за това повече от веднъж..

„Хората буквално ме бомбардираха със своите въпроси и съобщения във Facebook, когато публикувах снимка на моята татуировка, предимно отрицателни коментари. Но това се случи и никога няма да съжалявам, че съм решила това “, пише момичето..

„Всъщност зад тази татуировка има много често срещана история. Пристрастяването ми към мрежата Kmart започна в ранна детска възраст. Спомням си колко често ходих с бавачка в този магазин и можехме да останем там с часове. Благодарение на бавачката, най -вероятно толкова обичах да ходя там. След като закупихме необходимите стоки и продукти в магазина, вечеряхме там в кафенето. Храната беше страхотна, сега си спомням. Това бяха добри времена. “.

„Все още обичам този магазин и ходя там доста често. Честно казано, ходя там дори по -често, отколкото когато бях дете, защото никой не може да ме задържи както преди. “.

Момичето разказа как често е чувала, че няма да си направи такава татуировка в живота си, защото е глупаво и детско, но доказа обратното. Това обаче не е всичко. Оказва се, че татуировката дори още не е завършена и момичето планира да добави няколко думи към този надпис. Резултатът трябва да бъде „Kmart addict“, което означава „обсебен от мрежата на Kmart“. Това наистина ще засили новия й статут на най -добрата фенка на магазина Kmart, колкото и смешно да звучи. Освен това момичето осъзнава, че привързаността й към магазина може да изглежда странна, но тя не иска и няма да го скрие..

„Много пъти ми беше казвано, че няма да се осмеля да направя това и всъщност се страхувах. Бях притеснен през цялата година, че хората ще кажат неприятни неща за мен и ще ми сочат с пръст, но аз преодолях страха си и съм ужасно щастлив от това. ” Може би тази татуировка й е помогнала да намери себе си и да стане уверена в себе си..

„Други ще ме погледнат и ще кажат, че съм загубил ума си, но аз ще продължа да се усмихвам и да казвам:„ но бих могъл “. С тази татуировка момичето искаше да покаже на хората, че е нормално да изразяват чувствата и емоциите си по всякакъв начин. Тя не постигна това, което искаше, но намери хармония със себе си и за нея това се оказа по -важно.

Както очакваше, хората не й оказаха никаква подкрепа. Напротив, те се смееха, пишеха грозни неща и дори унижаваха момичето. Един потребител нарече това „пълна глупост“ и това е само един от многото коментари. „Тя заслужава унижението, което получава“, „как това може да ти дойде на ум?“ Внимание ”,„ това не е мания, това е болест ”. Така реагираха потребителите на Facebook.

Момичето обаче спря да чете такива съобщения и започна напълно да се наслаждава на татуировката си, от която сега не може да откъсне очи..

Снимки на татуировки, които ви карат да се усмихвате – колекция от 25.06.2019 (196 снимки):

 

Гледай видеото:

Подготвено от: Янасушилкина (Сушилкина Яна Владимировна)