Новини

Оксана Тарасова шокира и изненада феновете си с бъдещата си татуировка

Оксана Тарасова шокира и изненада своите почитатели и клюкарски колумнисти, като публикува снимка на бъдещата си татуировка. Какво е подтикнало бившата съпруга на Дмитрий Тарасов да избере тази конкретна рисунка, все още не е известно.

Оксана Тарасова шокира и изненада феновете си с бъдещата си татуировка - снимка 1

Оксана Тарасова шокира и изненада феновете си с бъдещата си татуировка – снимка 1

Татуировката ще покрие почти цялата повърхност на гърба на момичето, което е доста смело решение, защото рисунката ще остане с нея за цял живот и ще бъде почти невъзможно да се премахне. Идеята за самата татуировка е много интересна и недвусмислена. Снимката, публикувана от бившата съпруга на Дмитрий Тарасов, показва две фигури, преплетени в страстна целувка, заобиколени от сложни шарки и орнаменти. Картината е много впечатляваща и навива за любовта и страстта между двама души. На кой период от живота си Оксана посвещава тази татуировка, минала или бъдеща? Единственият елемент от „татуировката“, който Оксана коментира, е кръст, който ще бъде избит от врата на момичето. Липсата на гръден кръст за бившата съпруга на Дмитрий Тарасов я подтикна да попълни християнския символ върху тялото си.

Оксана Тарасова шокира и изненада феновете си с бъдещата си татуировка - снимка 2

Оксана Тарасова шокира и изненада феновете си с бъдещата си татуировка – снимка 2

Добре изпълнената татуировка несъмнено ще се превърне в пикантната украса на Оксана. Но, както знаете, всичко започва с първата татуировка …