Новини

Футболистът от Кентъки си прави татуировка на дива котка

Футболът в Кентъки губи – треньорът на вратарите от висок клас Уендел Робинсън се премества в Небраска в сряда.

Играч на американски футбол от Кентъки си прави татуировка с дива котка - снимка 0

Татуиран играч на американски футбол – история

Струва ли си дори да поставим под въпрос футболната лоялност на двубоя (младежът играе в центъра на защитната линия) от Спрингфийлд, Охайо, Исая Гибсън?

В своя блог в Twitter в сряда Гибсън показа огромна татуировка на дива котка на крака си. Черно -бялата дива котка оголва зъби и сякаш разкъсва кожата с остри нокти. С цялата си външност той предупреждава противниците за готовността му да се бори до последно. Символично, нали? Така Исая потвърди своя боен дух с нов туит..

„Голяма синя нация, тук съм, за да кажа, че обичам всички. Нека го направим още веднъж в Орландо и да се оправим “, добави Гибсън малко по -късно. Подобно усърдие определено ще се отрази благоприятно върху резултатите на отбора в бъдеще..

Играч на американски футбол в Кентъки си прави татуировка с дива котка - снимка 1

Между другото, самият Гибсън каза, че е обсъждал идеята за татуировка с майка си и тя няма нищо против. Веднъж Исайя й казал, че „сега той е„ Дива котка “и ще остане такъв до края на живота си“. Изглежда сме получили най -ясното потвърждение за това..

Гибсън, който е класиран на тридесет и второ място в националната отбранителна игра от 247Sports, беше назначен от британския треньор на тесни групи и мениджъра по набиране на персонал Винс Мъроу. Височината на Исайя е 190 сантиметра и тежи повече от сто килограма. Момчето определено е идеално за ролята на защитната игра, защото обикновено това са най -големите и силни отбранителни играчи. Перфектните физически данни се допълват перфектно от усъвършенствана техника и голямо желание да се стигне до победа. Мнозина виждат Исайя като обещаващ млад спортист и му предричат ​​звездно бъдеще в големите спортове..

Играч на американски футбол в Кентъки си прави татуировка с дива котка - снимка 2

Гибсън започва да играе за Кентъки на 19 септември, като преди това е работил в Уисконсин, Пърдю, Джорджия и Флорида.

Гибсън посрещна Мъроу в дома си по време на посещението на треньора на 28 ноември, както и главният треньор на отбора Марк Стоупс, съотборникът на Гибсън от Спрингфийлд и бившият британски треньор на вратарите Моузес Дъглас на 2 декември. И двамата са обучени в Спрингфийлд от бившия защитен защитник на Wild Cats Мо Дъглас. Спортните отбори на Университета в Кентъки традиционно се наричат ​​Дивите котки, а екипът на гимназията в Спрингфийлд не се различава..

Футболен клуб Кентъки е класиран на тридесет и трето място в страната за 2019 г. Очаква се Wild Cats да се присъедини към звездния полузащитник Джаред Кейси в четвъртък.

Играч на американски футбол в Кентъки си прави татуировка с дива котка - снимка 3

Разследващи констатации: Въпреки че Исайя беше избран за защитна игра и се справя добре на ниво колеж, имам чувството, че в бъдеще той ще може да стане играч на НФЛ (Национална футболна лига) и да заеме позицията на централен нападател . Мисля, че този човек има всички шансове да постигне много повече. Преценете сами: той е страхотен ловец на дълги разстояния, има силни крака и ръце, Гибсън без съмнение е физически силен играч. Играейки в позиция на защитен захват, Гибсън съчетава сила и скорост в техниката си; актьорството му ще бъде още по -добро, когато отиде в колеж и премине програма за обучение, насочена към подобряване на фитнеса и издръжливостта. Техниката му става все по -добра, той се научава да подава пасове по нов начин и едва започва да разбира колко различно можете да играете защита. Но това, което се случва сега, може да се нарече само началото на пътя на Исая в света на спорта. Какво ще последва? Ще продължим да следим с интерес напредъка на Исая и неговите съотборници; остава само да пожелаем на младите хора късмет и голяма вяра в себе си и мечтите си.

Гледай видеото:

Подготвено от: mpribytkova (Pribytkova Мария Алексеевна)