Новини

Друг модел ослепява поради татуировка на очната ябълка

Новини за това как татуировката на очната ябълка е причинила проблеми със зрението на друг модел.

Друг модел ослепява поради татуировка на очната ябълка - информация и примери за снимки

Друг модел ослепява поради татуировка на очната ябълка – информация и примери за снимки

Друг модел ослепява поради татуировка на очната ябълка – факти и снимки

През последните години татуирането на очната ябълка (татуирането на очите) става все по -популярно и многократно сме виждали примери за необичайни цветове на очите (очни ябълки), които хората постигат, когато решат да инжектират пигмент в очната ябълка. Не всеки обаче, който се решава на такива модификации с тялото си, знае как да го направи и какви рискове крие тази процедура..

Първите споменавания за татуировка на очна ябълка, които успяхме да намерим в мрежата на BME, които писаха за татуировка на очна ябълка при двама доброволци, които бяха извършени – Луна Кобра.

Снимка на модел на татуировка с татуирани очни ябълки anoxi_cime от 03/01/2020 092

Процедурата за татуиране на окото включва инжектиране на пигмент в областта между склерата и прозрачната мембрана на окото. Между другото, единственият жив човек в света, който днес си направи татуировка на очите, е @theinfamousfarrahflawless. (Трябва да се отбележи, че смъртта на други хора няма нищо общо с татуировката на очите).

Както казват майсторите на татуировки, които практикуват татуиране на очната ябълка, с правилното татуиране на окото, процедурата не носи практически никакъв дискомфорт, с изключение на малък и кратък оток, синини и лека болка..

Снимка на модел на татуировка с татуирани очни ябълки anoxi_cime от 03/01/2020 087

Но в същото време през последните няколко години всички, които следят новините в света на татуирането, са чували или чели, че моделите на татуировки многократно са срещали проблеми след нанасянето на такива татуировки. Например, Амбър Луке съобщи, че в продължение на няколко седмици поради тази процедура тя на практика е загубила зрението си.

Последната или първата татуировка на лошо око през 2020 г.

Според авторитетното издание “Daily Mail”, Александра Садовская от Вроцлав, която сега е на 25 години, след като си направи татуировка на дясното око, разви болка, татуировката й каза, че това е нормално.

Снимка на модел на татуировка с татуирани очни ябълки anoxi_cime от 03/01/2020 070

Впоследствие момичето се обърна към специализирана клиника, където лекарите й обясниха, че са нанесени непоправими щети на дясното й око и най -вероятно в близко бъдеще тя напълно ще загуби способността си да ги вижда – ще ослепее в едно око..

По -късно беше извършена проверка, която установи, че татуистът, извършил процедурата за нанасяне на татуировка върху очната ябълка, е използвал грешен пигмент за татуировка (боя), което доведе до подобен резултат. Татуировката от своя страна напълно отрича вината и най -вероятно скоро ще станем свидетели на силно съдебно заседание..

Снимка на модел на татуировка с татуирани очни ябълки anoxi_cime от 03/01/2020 059

Трябва да се отбележи, че самата Александра Садовская не се обезсърчава и публикува насърчителни статуси под селфитата си в Instagram, нещо като: „Много зрящи хора така или иначе не виждат нищо, защото сърцата им са слепи “.

Какво мислите за историята на Александра Садовская, какво мислите за татуировката на очната ябълка? Оставете вашето мнение в коментарите – това е важно за нас!

Снимка на модел на татуировка с татуирани очни ябълки anoxi_cime от 03/01/2020