Новини

22 Татуировка на акула на Риана в чест на нейната среща с Дрейк

Напоследък много таблоиди и различни публикации разпространиха новината: 22 Татуировката на Риана с рисунка на акула в памет на среща с Дрейк е реалност, а не поредната измислица на фенове и фенове..

Следващата татуировка на 28-годишната знаменитост Риана (Робин Риана Фенти) получи бурна реакция в медиите, не толкова заради артистичната си стойност, колкото заради романтичната история, която обгръща историята на този дизайн на татуировка и значението което е заложено в него..

22 Татуировка на акула на Риана като спомен за среща с Дрейк - снимка 1

22 Татуировка на акула на Риана като спомен за среща с Дрейк – снимка 1

Тези, които следят творчеството на изпълнителя, са добре запознати с трогателната целувка и признание, отправено към Риана, рапъра Дрейк, на събитието – MTV Video Music Awards, пред милион публика. Събитието провокира появата на добре обоснован разговор за възобновяване на връзката на звездната двойка и дори за евентуален, предстоящ годеж.

Веднага след връчването на MTV Video Music Awards певицата в компанията на Дрейк беше забелязана на публично място със специфичен филм, който покриваше областта на кожата, върху която беше нанесена нова татуировка с модел на акула, който има камуфлажен цвят.

22 Татуировка на акула на Риана като спомен за среща с Дрейк - снимка 4 22 Татуировка на акула на Риана в чест на нейната среща с Дрейк - снимка 2 22 Татуировка на акула на Риана като спомен за среща с Дрейк - снимка 3

Както стана известно, върху тялото на Риана беше нанесена татуировка с камуфлажна акула в памет на среща с рапъра Дрейк, по време на която той й подари мека играчка във формата на морски хищник – акула. Датата на две знаменитости се състоя във водния парк Торонто.