hírek

Titokzatos tetoválás Lady Gaga – egér “House”

Ez a cikk egy újat fog kiemelni Titokzatos tetoválás Lady Gaga – egér “House”, láthat fényképes példákat a rajzra egy híresség testén, megismerheti ennek a rajznak a jelentését és történetét, az oldalon a “csillag” -az énekesnő többi tetoválásáról olvashat.

Titokzatos tetoválás Lady Gaga – egér “House” – minden móka

Lady gaga tetoválás egérrel - fotó

Senki sem tudja az egyértelmű választ, mi az oka, ami arra késztette Lady Gagát, hogy új titokzatos tetoválást készítsen. Ez egy közönséges egér, furcsa House névvel. Az állat látványa a rajongók számára nem túl viccesnek tűnt. Az egér szomorú, mintha már rég nem várnának semmi kiemelkedőt az élettől … Lady Gagának új tetoválása van a vállán. A komolytalan énekesnő számos rajongója meg van zavarodva: tényleg behódolt a depressziónak? A “huligán” jelmezei mintha lemaradtak volna, szigorú ruhák váltották fel őket. És a zene más! Az egér tetoválása megerősíti az énekes filozófiai hangulatát. Gaga maga is hangoztatta, hogy House hosszú munkája tiszteletére készült egy hűséges stylistcsapattal, aki azt tanácsolta neki, hogy lépjen fel egy húsos sonka köpenyében, viseljen iPod formájú szemüveget, és vegyen fel egyfajta ruhát. provokatív videó Love Love.

Titokzatos tetoválás Lady Gaga - Házi egér - fotó

Egyébként Gaga első tetoválását 17 éves korában készítette. Inspirációját kicsi, a hátán dombornyomott magaskulcsos kulcs képezte. Ezt követően a közelben megörökítették a rózsák és a szőlőpillák életbiztos csendéletét. A kulcs gyakorlatilag sehol.

Lady Gaga maga is többször hangsúlyozta, hogy a tetoválás egy módszer az élet jelentős szakaszának megjelölésére..

A Sad mouse House a huszadik az énekes összes tetoválása között.