hírek

Tetoválások babavázlatokkal

Ontario egy férfi otthona, akit a világ egyik legjobb tetovált apjának nevezhetünk. Színes és kissé brutális megjelenésétől függetlenül, kopasz fejjel és bolyhos szakállal.

Keith Anderson a testére vonatkozik tetoválás baba vázlatokkal, és irigylésre méltó rendszerességgel teszi. Bár ezeket a tetoválási rajzokat nagy nyúlással vázlatoknak nevezhetjük – ezek csak egy kisgyermek rajzai, amelyeket az apa tetoválás formájában átvisz a testére.

Tetoválások babavázlatokkal 6

Keith gyermeke rajzaival díszíti testét fia 4 éves kora óta. Most megengedi a fiának, hogy felvegyen egy tetoválógépet, és saját kezével kitöltse apja tetoválását..

Keith határozottan elkötelezett amellett, hogy folytatja vállalkozását, amíg fia meg nem állítja. És pillanatnyilag örül egy tetoválásnak, amely egy régi ólomüveg rajzára hasonlít, amelyet a fia 8 éves korában rajzolt..

Tetoválások egy gyermek vázlataival – egy gyermek kezével

Tetoválások babavázlatokkal 2 Tetoválások babavázlatokkal 3 Tetoválások babavázlatokkal 4 Tetoválások babavázlatokkal 5

A gyermekrajzokból származó tetoválásokat három különböző tetováló viszi át a “szokatlan apa” testébe, és nemrégiben apa elkezdett tetováló szalonba vinni és a fiát, akiben megbízik abban, hogy a rajzokat önállóan viheti át a testre. Talán egy tetoválóművész felnő …

Tetoválások babavázlatokkal 1

Tetoválások babavázlatokkal