hírek

Napraforgó tetoválás Párizs-Michael Katherine Jackson karján

Itt tájékozódhat az újdonságokról napraforgó tetoválás Párizs-Michael Katherine Jackson karján, megtekintheti a rajz fotópéldáit, megismerkedhet a rajz megjelenésének jelentésével és történetével, az oldalon megismerkedhet más híresség tetoválásával.

Napraforgó tetoválás Párizs -Michael Katherine Jackson karján – a legfontosabb + fotó

Paris-Michael Catherine Jackson népszerű színésznő, modell és csak a fiatalság bálványa. Természetesen ennek ellenére a leghíresebb édesapjának, Michael Jacksonnak köszönhetően lett – a popzene híres királya, táncos, koreográfus és csak egy jó ember, akiről minden bizonnyal mindenki hallott. Annak ellenére, hogy a lány elég fiatal, mivel még csak 19 éves, már tetoválása van. Sokuknak meglehetősen érdekes története van, egy kicsit alább beszélünk róluk, de cikkünk fő témája a Paris Jackson új tetoválása.

Catherine Jackson napraforgó tetoválása a karon

Napraforgó az alkar belső oldalán

A színésznő nemrég töltötte be ezt a rajzot, és ma ez a legújabb. A lány rajongói eleinte az Instagramjáról értesültek a napraforgóról – egy közösségi hálózatról, amelyre Párizs gyakran feltölti új fotóit, és megosztja gondolatait és érzéseit is. Először a tetoválás létrehozásának folyamatát írták le. A kiadvány minden internetes oldalon felvillan, és hamarosan láttuk a végeredményt, és a fotó alján egy felirat volt: “Kedvenc napraforgóm”, és még ennél is alacsonyabb – köszönhetően tetoválóművészének, Justin Lewis -nek, aki elkészítette színésznő álma vált valóra. Nem ez az első alkalom, hogy kitölt egy párizsi tetoválást, más tetoválásokat is a szerzőjének tulajdonítanak, amelyeket az alábbiakban tárgyalunk..

Sajnos maga a modell nem adott konkrét magyarázatot erre a tetoválásra az interjúiban, de érdekes, hogy Jackson maga is az utazással hozza összefüggésbe a tetoválásait, így talán egy napsütéses országba tett utazás volt, ahol napraforgó nő, ami miatt kitöltötte ezt a tetoválást . Párizs csak egyszer ugyanebben az Instagramban mondta, hogy az alkarján található napraforgó elfelejti az élet minden kellemetlen pillanatát, és élvezze a mai napot.

Napraforgó tetoválás Párizs -Michael Katherine Jackson karján - 2. fotó

A napraforgó tetoválás általános jelentése

Magát a napraforgót nagyon szeretik. Világos és gyönyörű, és távolról úgy néz ki, mint a nap, amely mindent megvilágít. A megszemélyesítésben az inspiráció szimbólumaként használták, például Van Gogh híres vásznain (az egyik az azonos nevű „Napraforgó” festmény), és a nap megszemélyesítésében, amint azt fentebb említettük. Maga a virág nagyon szép tetoválási vázlatokban, ezért megpróbálják a test más részeire helyezni..

Kínában a szerencse és a boldogság társul hozzá, ezért úgy gondolják, hogy ha az embert egész életében napraforgó veszi körül, akkor boldog. És ahogy sejtheti, a napraforgó tetoválás az egyik leggyakoribb Kínában. A szláv országokban a napraforgó képe az Istenbe vetett hitet szimbolizálja, valamint azt, hogy egy személy keresztény. Más országokban a szerelemhez kötődik, így a párosított napraforgó tetoválás is gyakori egy szerelmes pár között..

Egyéb Paris Jackson tetoválások

Bár a lány nagyon fiatal, több mint 20 tetoválása van! A legszebb közülük az apja „Dangerous” című albumának tetoválása, a mellkasról a derékig leereszkedő energiaközpontok, a csíkos kanál és még sokan mások. Történetük nagyon érdekes, és külön cikket érdemelnek..

Napraforgó tetoválás Párizsban Michael Catherine Jackson karján - 1. fotó

Készítette: malinnik (Prokhorova Margarita Vadimovna)