hírek

Kurt Cobain új Kid Kadi tetoválása Dr. Wu

Az anyagból megismerheti a tetoválás új portrérajzát, amelyet Kid Cadi készített Kurt Cobain és Daniel Johnston emlékére, lásd az új tetoválás rajzát.

Kurt Cobain új Kid Kadi tetoválása Dr. Wu

Kid Kadi új tetoválása Dr. Wu -tól Kurt Cobain tiszteletére: érdekes tények és fotók a tetoválásról

Ha a 90 -es évek elejéről és a grunge korszak csúcspontjáról beszélünk, egyszerűen képtelenség volt elképzelni, hogy Kurt Cobain egy rap művész ikonja, bálványa vagy példaképe lehet. Annyira magas volt akkoriban a zene műfaja. Ma már nem is reagálunk arra a tényre, hogy a Post Malone annak idején a Nirvana feldolgozásait fogja előadni – hihetetlen volt erre gondolni..

Belépni Dr. Wu tetoválószalon ajtaján, és testét tetováltatni Kurt Cobain, rapper portréjával Gyerek Kadi megerősítette azt a tényt, hogy nagykorúvá válása a Nirvana csoport világszerte népszerű népszerűségének csúcsára esett, és azt a tényt, hogy hatása rendkívül nagy a művész kialakulására.

Vitatkozz ügyességgel Dr. Wu művészként – hülye ötlet, a tetoválás művészi szempontból méltónak bizonyult, és olyan részletek, mint például a K Records logója, amely Kurt Cobain karján lévő tetováláson játszódott le, külön figyelmet érdemelnek.

És a felirat a pólón, amelyet Kurt Cobain viselt, közvetlen utalás Daniel Johnstonra..

Tisztelettel adózunk Kid Cadi tettének és Dr. Wu munkájának, de hogy maga Kurt Cobain mit mondana vagy gondolna róla, rejtély marad.