hírek

Jan Jar Binks Meech Owelle hátán tetovált

Szeretném kezdeni azzal a ténnyel, hogy Mitch Owell tud a tetoválása negatív felfogásáról a társadalomban, miközben ő maga nem bánja meg, hogy alkalmazta, és szereti a tetoválását a hátán..

A tetoválás és Jan Jar Binks rajza Mitch Owelle hátán a Buzzfeed szerint bekerült az interneten az 50 legrosszabb dolog közé 2019 -ben - fotó

Jan Jar Binks Mitch Owelle hátsó részén tetovált

Meech szerint rögtön a hátsó tetoválás után tudta, hogy előbb -utóbb zümmögés lesz e tetoválás körül, és ez nyilvános figyelmet fog kelteni. Még azt is sejtette, hogy a közvélemény figyelme és véleménye negatív lehet..

Maga a rajz, körülbelül 60 cm magas, 1600 dollárba került a tulajdonosnak..

A 42 éves férfi hozzátette, hogy nincs ellene semmi, hogy az internetes kiadvány hasonlóba foglalta a tetoválását-negatív lista, azonban továbbra sem világos számára, hogy miért értékelték tetoválását olyan magasan (idézőjelben), mert az elmúlt évben hatalmas számú tetoválást tettek közzé a hálózaton rosszabb cselekménnyel, néha még sértő is, mint a Star Warriors előzményéből készült tetoválás rajza.

Mitch a tetoválásrajzát nem olyan rossznak tartja – éppen ellenkezőleg, magát a rajzot a legmagasabb minőségben és professzionálisnak tartja, miközben egyetért azzal, hogy felmerülhetnek kérdések a cselekménnyel kapcsolatban.

Mitch Owell korábban két szoros ujjal rendelkezett mindkét karján, amelyeket a franchise -nak szenteltek, egy “sötét oldalt” a bal karon és egy “világos” oldalt a jobb oldalon. Az emberek gúnyolódtak a tetoválásmintákkal, és megkérdezték, mikor kapja meg a Jar Jar tetoválást. Meach úgy döntött, hogy választ ad a szenvedőnek a kérdésre, és úgy döntött, hogy ilyen tetoválást készít..

A Star Warriors mellett Meech a Jackass rajongója, különösen Steve-O, és nagy önarckép tetoválással rendelkezik, ujjait felfelé a hátán, ami arra késztette Meech-t, hogy ötvözze új tetoválását ezzel a már megvalósított ötlettel..

Ahhoz, hogy ilyen nagy tetoválómintát alkalmazzon a hátán, 3 ülés kellett a tetoválószalonban, amelyek mindegyike 7 órát vett igénybe..

Egyébként a portré alatt, a tetováláson egy felirat látható “Oie Boie, Mesa Bombad”, amelyet a “Gungang” megfelelőjéből fordítanak “Igen, haver, én menő vagyok!”.

Miután tetoválást tett fel a testére, amíg meg nem jelent a hálózaton, és nem vált ismertté, körülbelül egy év nyugalom telt el, amíg Owell felesége nem válaszolt egy komikus bejegyzésére a hálózaton, aki kinevette, milyen gyakran látják a hátukon lévő tetoválások tulajdonosai. a tetoválásuk – válasz megjegyzés a házastársa tetoválásának fotójával. Innen indult a tetoválás “negatív” népszerűsége..

És végül Meech ismét hozzátette, hogy nem bánta meg, hogy megkapta a tetováló rajzát, imádta a tetoválását, de egyet tud érteni – a komikus kijelentésével, mert tetováló rajzát kizárólag a fotón látja.