hírek

Hiba Orlando Bloom új tetoválásában

Mint kiderült, Orlando Bloom új tetoválására csak egy pillantást vetve egy bosszantó hiba derült ki, amely azonnal elkezdi vágni a szemét annak a személynek, aki megérti a problémát. Az alábbiakban ismertetett információk nemcsak azok számára lesznek érdekesek, akik tisztelik Orlando Bloom munkáját, hanem azoknak is, akik azt tervezik, hogy tetoválást készítenek egy felirattal egy olyan nyelven, amelyet ők maguk nem beszélnek..

Hiba Orlando Bloom új tetoválásában - fotó az 1. oldalhoz

Hiba Orlando Bloom új tetoválásában – tények és fotók

Néhány nappal ezelőtt Orlando Bloom megosztotta a közösségi oldalakon az új tetoválásról készült fényképét, amelyet a fia tiszteletére készített, és ezt nem szabványos formátumban, felirat formájában, pöttyökkel és kötőjelekkel készítette, Morse-ban kód.

Közvetlenül ezt követően a kiadvány szakértői „Föld alatt“, Hírcsatornájukban olyan anyagokat tettek közzé, amelyekben a Morse -kóddal foglalkozó szakemberük bosszantó hibát talált ebben a tetoválásban.

Az anyag azt mondja, hogy vagy Orlando maga hibásan fordította le fia nevét, a Morse -kód ismeretlensége miatt, vagy szakképzetlen szakemberhez fordult. Ennek eredményeként a tetoválása a fia “Flynn” kívánt neve helyett “Frynn”, tk. az “L” betűt lefordítják morze nyelvre “R” betűként.

Fotó: Instagram Orlando Bloom

Hiba Orlando Bloom új tetoválásában - fotó a 3. oldalhoz Hiba Orlando Bloom új tetoválásában - fotó a 2. oldalhoz

Mint tudják, fia, Flynn 9 éves, édesanyja Bloom volt felesége, Miranda Kerr..

Orlando Bloom maga is megjegyezte, és hozzátette, hogy a tetoválásrajzon szereplő számok a fia születésének dátuma és ideje, akinek nevét a Morse -kódból származó pontok és kötőjelek formájában mutatjuk be..

Tetováláshoz Orlando Bloom egy tetoválóművészhez – Balaz Berxenyhez – fordult, akinek egyenes vonalú munkája tetszett a színésznek. A fentiekre tekintettel azonban az eredmény némi kétséget ébreszt..

Fotós példák a tetoválóművekről @balazsbercsenyi

Természetesen Orlando Bloom messze nem az első személy, aki “hibával” tetováltatta magát, és az ő esetében olyan eredeti ötlet használatával, mint a Morse -kód – ez teljesen érthető, tk. ma már kevesen ismerik őt.

Mit gondol az ilyen feliratokról egy tetováláson? Talán ismeri a Morse -kódot, és hozzá tud adni valamit az anyagunkhoz? Várjuk az összes megjegyzést az oldal alján..