hírek

Gyönyörű lányok tetoválással

Unalmas és monoton lett az Instagram -hírcsatorna? Valami fényesre és vonzóra vágysz? Talán szép lányok vagy tetoválások mentik meg a napot? Vagy talán minden együtt?

Figyelmedet a TOP 7 gyönyörű tetovált lány látja el, amelyeket fel kell iratkoznod.

Gyönyörű lányok tetoválással - eredeti tetoválásminták a fényképeken és a lányok fiókjaiban a közösségi hálózatokban

Gyönyörű lányok tetoválással – eredeti tetoválásminták a fényképeken és a lányok fiókjaiban a közösségi hálózatokban

SZÉP LÁNYOK TETOVÁZÁSSAL, KELL FELIRATKOZNI.

  1. Monami Frost (@monamifrost)

A lány 1994. január 5 -én született Riga városában.

Jelenleg Angliában él férjével és lányával. Modellként és művészként dolgozik, férje pedig Európa egyik legjobb tetoválóművésze. Monami vegánnak és SXE -nek tartja magát.

Monami Frost (@monamifrost) - 4. fotó Monami Frost (@monamifrost) - 3. fotó Monami Frost (@monamifrost) - 1. fotó

  1. Íj harc (@bantikboy)

A tetőtől talpig színes tetoválásokkal teli 28 éves férfi alternatív modell, és újabban DJ. Részt vett a “Bachelor” című műsor 3. évadában. Jelenleg kapcsolatban Ravil Karimov -nal, a Yegor Creed gitárosával.

Valentina (íj valódi neve) sokat utazik, ezért instagramja tele van a világ minden tájáról származó fotókkal. A lány saját YouTube -csatornát tart fenn, amelyre utazásokról tölt fel videókat.

Íj küzdelem (@bantikboy) - fotó4

Íj harc (@bantikboy) - 3. fotó Íj harc (@bantikboy) - 2. fotó Íj harc (@bantikboy) - 1. fénykép

  1. Thaya saláta (@teya_salat)

A múltban egy nagyon sikeres tetováló modell, abban a pillanatban úgy döntött, hogy családjának szenteli magát. Thaya külföldi magazinok több mint 15 borítóján szerepelt, és a Sullen és a Rebounce ruházati márkák arca is. Annak ellenére, hogy jelenleg nem lehet olyan gyakran látni a forgatáson, a lány még mindig felismerhető az egész világon..

Teya Saláta (@teya_salat) - 4. fotó

Teya Saláta (@teya_salat) - 3. fotó Teya Salat (@teya_salat) - 2. fotó Teya Salat (@teya_salat) - 1. fotó

  1. Snezhanna Vinnichenko (@__snegga__)

Az őrülten pozitív lány, Snezha, Magadan szülötte, az élénk hajfestés szakembere. Ő és csapata festészeti mesterkurzusokat is szervez. Időnként a lány részt vesz a fotózásokon. Snezhannának saját csatornája van a youtube -on, ahol a munka árnyalatairól beszél, különféle festékeket tesztel és csak megosztja az életét.

Snezhanna Vinnichenko (@__snegga__) - 4. fotó

Snezhanna Vinnichenko (@__snegga__) - 3. fotó Snezhanna Vinnichenko (@__snegga__) - 2. fotó Snezhanna Vinnichenko (@__snegga__) - 1. fotó

  1. Felháborodva utálom (@szemek

A lány széles körben népszerűvé vált az ask.fm felhasználók körében. Lehet, hogy kevésbé ismert, mint a fent bemutatott modellek, de az is, hogyan érdemelnek figyelmet. Masha (valódi név) handpoke technikával veri a tetoválást, rendszeresen részt vesz a fotózásokon.

Fotó Utálom a felháborodást (@yadvkrovi) 2018.10.27. №004 - @yadvkrovi -

Fotó Utálom a felháborodást (@yadvkrovi) 2018.10.27. №003 - @yadvkrovi - Fotó Utálom a felháborodást (@yadvkrovi) 2018.10.27. №002 - @yadvkrovi - Fotó Utálom a felháborodást (@yadvkrovi) 2018.10.27. №001 - @yadvkrovi -

  1. Anastasia Kamolova (@cute_satan)

Anastasia a York Egyetemen végzett Yorkban, Angliában. Neuropszichológus végzettséggel. Szakmailag dolgozik Szentpétervár város idegsebészeti intézetében. Nastya 15 éves korában kezdett eltömődni egy tetoválással. Most 26 éves, boldog házasságban él, és csodálatos fia van..

Profiljában a munkáról beszél, arról, hogyan reagálnak a betegek a megjelenésére, tükrözi a társadalom tetovált anyákkal kapcsolatos hozzáállását, és általában hasznos információkat oszt meg tapasztalataiból..

Anastasia Kamolova (@cute_satan) - 4. fotó

Anastasia Kamolova (@cute_satan) - 3. fotó Anastasia Kamolova (@cute_satan) - 2. fotó Anastasia Kamolova (@cute_satan) - 1. fotó

  1. Ekaterina Shalnaya (@krisztina)

Petersburg modell, főleg erotikus fotózásokon. A lány maga Irkutszkból származik, ahonnan 2009 -ben távozott, és akkor kezdődött minden. Katya 20 éves korában készítette el első tetoválását, és a testén a legkedveltebb tetoválásnak nevezi a félholt macska koponyáját, amelyet a hátára töltenek. A lányt gyakran láthatjuk rappartikon. Szerepelt a rapper Viti SD videójában is.

Ekaterina Shalnaya (@kitb_hell) - 1. fotó

Ekaterina Shalnaya (@kitb_hell) - 4. fotó Ekaterina Shalnaya (@kitb_hell) - 3. fotó Ekaterina Shalnaya (@kitb_hell) - 2. fotó

Gyönyörű lányok tetoválással – fotógyűjtemény 2018.10.27

Nézd meg a videót:

Készítette: lissara (Lissara Kesler)