hírek

Fényképezés tetoválószalonban

A rendőrség kérelmet nyújtott be a bírósághoz, hogy vizsgálja felül a két állampolgár korai szabadon bocsátását lehetővé tevő döntést. Az egyikük megsértését néhány nappal ezelőtt rögzítették.

Lövöldözés a tetoválószalonban - a rendőrség úgy döntött, hogy fellebbez a motoros szabadon bocsátásának ténye ellen - 1. fotó

A feltételezett jogsértők szabadon bocsátása

Az ügyészek szerint a 33 éves férfit kedden szabadon engedik. Egy másik, korábban őrizetbe vett 25 éves állampolgárt október 18-án szabadon engedtek.

A szóban forgó eset várt haragot keltett a rendőrségben, különösen annak fényében, hogy a motorosokkal kapcsolatban az elmúlt években meglehetősen szigorú vizsgálati módszereket alkalmaztak..

A bűncselekmény jellege

A reflektorfényben lévő férfit azzal vádolják, hogy tüzet nyitott közvetlenül a tetoválószalonban. Ugyanakkor a lövöldöző nála volt a klub kulcsa, ahol időről időre összegyűltek a helyi gengsztercsoport tagjai..

A 33 éves fogva tartott Jevgenyij Kicsenkovot egyenesen kiengedték a tárgyalóteremből. Ezt még az sem akadályozta meg, hogy az alperes szándékosan nem megfelelő információt adott magáról, beleértve a tényleges lakóhelyét is..

A vádlottat azzal vádolták, hogy az év elején tüzet nyitott a tetoválószalonban. A helyzetet különösen pikánsá teszi az a tény, hogy Kimcsenkov testén olyan tetoválás van, amely lerontja a rendőrségi szolgálat méltóságát. Egy másik tetoválás a bosszú üzenete, “szem a szemért”.

A rendőrség a balesetet egy motorosbanda megfélemlítésének tekintette. Az eset során a megfigyelő kamerák rögzítették a sisakot és átlátszó inget viselő kerékpárost, aki 4 percig körbehajtott a kabin körül. Ekkor a sofőr megállt a tetoválószoba udvarán a bejárati ajtó előtt, lassan leszállt a kerékpárról, lábtartóval rögzítette. Ezt követően a fiatalember pisztolyt vett elő a hátizsákja zsebéből, és kétszer lőtt a szoba ablakába..

Lövöldözés a tetoválószalonban - a rendőrség úgy döntött, hogy fellebbez a motoros szabadon bocsátásának ténye ellen - 2. fotó

Fenyegetések fogadása az áldozatoknak

A rendőrség információi szerint a szalon tulajdonosát, egy nemrég külföldről érkezett házaspárt többször megfenyegették egy helyi gengsztercsoport tagjai. A kerületi rendőrök azt állították, hogy a fenyegetések azonnal a szalon megnyitása után kezdtek érkezni. Felmerült, hogy a tetoválási üzletág ezen és a környező területeken teljesen egy motorosbanda irányítása alatt állt. Egy új konnektor létrehozása az ügyfelek torzulását okozhatja, amit elfogadhatatlannak tartottak. Ezért minden intézkedést megtettek a versenytársak megszüntetésére ezen a területen..

Korábban a tetoválószalon tulajdonosa egy helyi újságnak elmondta, hogy a fenyegetések őt és feleségét áprilisban, a megnyitást követő első hónapban kezdték visszajuttatni. Aztán a lövések megszólalása után az intézmény egy másik területre költözött..

A tulajdonos felesége a helyi sajtónak adott interjújában azt állította, hogy a banda tagjai rendszeresen megfenyegették őket, és megígérték, hogy nagy problémákat okoznak, sőt meg is ölik őket. A motorosok kijelentették, hogy egy ilyen szalon megnyitásának engedélyét közvetlenül tőlük kell kérni..

A vádlottak szabadon bocsátása a tárgyalóteremben

Tegnap a bíróságon a rendőrség képviselői megpróbálták bebizonyítani, hogy különleges intézkedéseket kell hozni a motorosok ellen annak érdekében, hogy a banda tagjai ne kerülhessék el a felelősséget, különösen azért, hogy Kimcsenkovot ne lehessen szabadon engedni a tárgyalóteremben. Petrova bíró azonban kijelentette, hogy nincs elegendő bizonyítéka arra, hogy az alperes részt vett a banda tevékenységében. Sok bűnüldöző tiszt úgy érezte, hogy a nő túl hűséges az állítólagos elkövetőhöz. Ugyanakkor a rendőrség bizonyítékokat szolgáltatott arra vonatkozóan, hogy Kimcsenkov többször is találkozott cinkosokkal, tagja volt klubjuknak, és különleges színű ruházatot viseltek..

Kimcsenkov ügyvédje ragaszkodott ahhoz, hogy ügyfele csak véletlenül keresztezte útját a banda tagjaival egy bárban, anélkül, hogy közvetlen kapcsolatba került volna velük. Ez elég volt ahhoz, hogy a bíró következtetéseket vonjon le a vádlott részvételéről a motorosbandában..

Készítette: yaponochka (Elena Trefilova)