hírek

Az NBA megbírságolja Jay R. Smith -t

A botrányos hír a kosárlabda világában megdöbbentette a játék minden rajongóját és rajongóját. Az amerikai “Cleveland” klub védője, Jay R. Smith NBA egy híres márka képével készült tetoválásért kíván bírságot szabni. A Supreme jól ismert ruházati, lábbeli-, sporttevékenység-gyártó. Ez a logó jelent meg a játékos lábán..

2015 -ben a Nemzeti Kosárlabda Szövetség a liga követelményeinek megfelelő öltözködési szabályokat vezetett be. Az egyik bekezdés kimondja, hogy tilos márkajeleket vagy emblémákat alkalmazni testének bármely részére..

Egy évvel ezelőtt változtattak a szabályokon. Most már viselheti a gyártó emblémáját, de legfeljebb 1 darabot korlátozott méretben. Smith valójában 2 logóval rendelkezik. A játékos választhat: maradjon a lábán lévő tetováló logóval, vagy a rövidnadrág emblémájával. Amúgy fel van szerelve, a közeljövőben JR Smith -t láthatjuk a pályán nadrág nélkül, de tetoválással a lábán..

A „szégyen elfedésének” lehetősége nem illik Smithhez. Lehet, hogy tényleg nem érti, mi ez a felhajtás? Vagy csak ilyen egyszerűnek tetteti magát?

Most a játékosnak két lehetősége van: maradni az NBA -ben, és karszalaggal borított tetoválással játszani. Vagy fizessen nagy bírságot minden belépésért az oldalra. Hiszen a Supreme -nek nincs szerződése a Szövetséggel, az NBA pedig nem kíván ingyenes reklámkampányt folytatni..

Lehet más lehetőség is: a játékos idegen zászló alatt megy játszani, például Kína vagy Azerbajdzsán. Ebben az esetben a márka reklámozására kapott pénz sértetlen marad, és a szuper játékos ambíciói maradnak..

A Smith -incidens nem az egyetlen a “botrányok malacka bankjában”. 2013 -ban az egyesület kényszerítette Smith csapattársát, I. Shumpertet, hogy távolítsa el a fejére borotvált Adidas márkajelvényt. 2001 -ben az Egyesület úgy döntött, hogy a Portland Trail Blazers játékosa, Wallace nem léphet be a pályára a híres csokoládé tetoválásával..

Az igazságosság kedvéért szeretném elmondani, hogy vannak tények a “reklám” tetoválások viselésére, amelyekhez a Nemzeti Kosárlabda Szövetség hallgatólagos hozzájárulását adja. Például Martin Gortat tetoválása van a lábán a Jordan embléma logója formájában. Carmelo Anthony Warner Brothers logótetoválással rendelkezik.

Visszatérve a balsorsú Legfelsőbb tetoválásra, azt szeretném mondani, hogy semmi sem lehetetlen. Ha a cég azt akarja, hogy emblémája megjelenjen a mérkőzések közvetítésében, akkor Smith bírságának kifizetésével ki kell választania. De vajon készen állnak -e a márkatulajdonosok az ilyen kiadásokra? Az idő megmutatja!

Készítette: alisamedvedeva (## FIO ##)