hírek

Ariana Grande megváltoztatta az eredetileg Pete Davidsonnak szentelt tetoválást

2018. december 2 -án, vasárnap ismertté vált, hogy a világhírű amerikai énekesnő és színésznő, Ariana Grande megváltoztatta egyik tetoválását – a bal lábának felemelkedését..

Ariana Grande megváltoztatta az eredetileg Pete Davidsonnak szentelt tetoválást - 1. fotó

A sztár elmondta, hogy az előző kép mellé egy újat is felrakott, amelyet Myronnak szenteltek – Mac Miller, a híres rapper kutyájának, akivel Ariana májusban szakított egy kétéves románc után.

Ezt a “Thanks U, Next” című dalának videó forgatása közben jelentette be – a tetoválásra mutatva a lány azt mondta: “Nézd a Myronomat, srácok! Milyen nagyszerű, nem? “

Myron egy félvér pitbull, aki 2017 októbere óta él Millerrel. Abban a pillanatban javult a rapper kapcsolata Grande -val. Az énekesnő annyira ragaszkodott a kutyához, hogy magához vette. Ariana Mac halála után vigyázott Myronra – többször is együtt látták őket egy sétán. Mindenki tudja, hogy a Breathin előadó szereti a kutyákat: Myron mellett hat aranyos háziállata is van – Pignoli, Soso, Cinnamon, Strauss, Lafayette és Toulouse.

https://www.instagram.com/p/Bq5ZsO-hiA-/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Kezdetben a tetoválás az énekes bal lábán a 8418. szám volt. A jelvény ezzel a számmal Pete Davidson édesapját illeti, aki a New York -i tűzoltóságon szolgált. A szeptember 11 -i terrortámadás során halt meg. Fia – a rajongók a Saturday Night Live TV show tagjaként ismerik – nemcsak randevúzott Ariana Grande -val, de egy hónappal a romantika kezdete után szó szerint el is jegyezte. 2016 -ban találkoztak a műsor forgatásán, amikor Ariana már kapcsolatban állt Millerrel. Majdnem két éven keresztül számos rajongó követte ezt az intrikát, és nem értette, hogy a fiatal sztár végül kit részesít előnyben..

A felmondás 2018 májusában jött, amikor Ariana szakított Mac Millertől. Hivatalosan szakításukat azzal magyarázták, hogy a túl elfoglalt munkarend miatt nem tudnak tovább kommunikálni, ugyanakkor közeli barátok maradnak. Szeptemberben a rapper drogtúladagolásban halt meg kaliforniai otthonában. A lányt nagyon felzaklatta ez a tragédia, ráadásul egyesek közvetlenül őt okolták Mac haláláért – elvégre egyszerre találkozott vele és Davidsonnal. Miután szakított Arianával, Macnek komoly problémái voltak az alkohollal és a drogokkal, ami a tragédiához vezetett..

Októberben, négy hónappal az eljegyzés után véget ért Ariana és Pete kapcsolata. Amint arról a nyugati média beszámolt, “rájöttek, hogy túl elhamarkodtak”. Ezt követően mindketten úgy döntöttek, hogy szinte minden egymásnak szánt tetoválást megváltoztatnak..

Ariana Grande megváltoztatta az eredetileg Pete Davidsonnak szentelt tetoválást - 2. fotó

A “Pete” szó helyett Grande fekete szíve nyíllal áttört Grande bal kezének mutatóujján. Ugyanazon kéz hüvelykujjára az “Újjászületett” (ez azt jelenti: “újjászületés”) szavakat írta fel. Pete nagyjából ugyanezt tette: a bal füle mögött hasonló szívképet láthat. Régebben nyúlmaszkkal töltötték, amit Ariana viselt, hogy képet készítsen a Dangerous Woman album borítójára. Ezenkívül Pete egyik volt szeretőjének, Kazzy David színésznőnek a portréja helyett felkérte John Mes tetoválóművészt, hogy fessen erdőt a bal kezére. Ugyanakkor a mester, aki régóta és szorosan együttműködött Davidsonnal, azt tanácsolta a színésznek, hogy ne készítsen új tetoválásokat, amelyeket lányoknak szentel, amíg Pete el nem határozza, hogy pontosan kivel szeretné összekapcsolni az életét a jövőben. A tény az, hogy a 24 éves színész bőre meglehetősen sűrűn borított mindenféle tetoválással, és ugyanakkor rendszeresen megváltoztatja azokat is. A mester szerint azonban Pete valószínűleg nem veszi figyelembe az ajánlásait..

Ariana Grande tetoválásairól itt tudhat meg többet + fotók.

Készítette: kuk71 (Kukolevsky Ibrahim Ibrahimovich)