hírek

A tű nélküli tetoválás jövője

Az anyagból megismerheti a legújabb fejlesztéseket és technológiákat, amelyek lehetővé teszik injekciók beadását (pigment befecskendezését a bőr alá), miközben tetoválási mintát alkalmaznak anélkül, hogy ismerős formátumú tűket és bőrszúrásokat használnának, ami csökkenti a kényelmetlenséget, tetoválást biztonságosabb és egyszerűbb eljárás.

A tű nélküli tetoválás jövője - információk és tények

A tű nélküli tetoválás jövője: új tű nélküli injekciós technológia és alkalmazása a tetoválásban – a tények

Sokan azt fogják gondolni, hogy a tetováló szerelmeseinek, különösen a test nagyszámú tetoválásmintájának tulajdonosának, a tűk ismerősnek tűnnek, és az injekciók nem okoznak kellemetlenséget – de ez messze nem így van.!

Én személy szerint ismerek több felnőttet, nagy, erős és erősen tetovált férfiakat, akik szó szerint “savanyúak” a tűk láttán, még az injekciók láttán is a tévéképernyőn – félénken elfordulnak és elfordulnak.

Az injekciók óriási kényelmetlenséget és valódi problémát jelentenek, amelyet 2020 -ban meg kell oldani.!

A fenti problémával küzdő emberek álma lenne a tetoválás folyamata tűk nélkül, injekciók nélkül, kényelmetlenség és félelem nélkül. És ez a valóság – ma!

A tű nélküli tetoválás jövője egy új tű nélküli injekciós technológia és alkalmazása a tetoválásban - 5. fotó

A tű nélküli tetoválás jövője egy új tű nélküli injekciós technológia és alkalmazása tetoválásban - 3. fotó A tű nélküli tetoválás jövője egy új tű nélküli injekciós technológia és alkalmazása tetoválásban - 2. fotó A tű nélküli tetoválás jövője egy új tű nélküli injekciós technológia és alkalmazása tetoválásban - 1. fotó

Tények a folyadék (pigment, gyógyszer stb.) Emberi bőr alá történő befecskendezésének új módjáról

A Twente Egyetem tudósai évek óta azon dolgoznak, hogy elfogadhatóbbá tegyék az injekciókat azáltal, hogy kiküszöbölik a tűket a folyamatból..

Természetesen a tetoválás folyamata nem az elsődleges cél a tudósok munkájában, de ezen a területen a fejlesztés több lesz, mint alkalmazható.!

A tudósok mindenekelőtt azt akarják, hogy egy új fejlesztés segítségével megszabaduljanak az orvosi tűk előállításával és ártalmatlanításával kapcsolatos számos egészségügyi problémától, hogy a gyógyszerek beadásának folyamata kevésbé fájdalmas és ijesztő legyen. Képzelje el, hány gyermek könnyét oltás vagy kezelés alatt egyszerűen ki lehetne küszöbölni …

A David Fernandez Rivas vezette tudóscsapat munkájának köszönhetően kifejlesztettek egy olyan technológiát, amely lézer használatán alapul, és lehetővé teszi folyadék (vagy tetoválás esetén pigment) közvetlen befecskendezését a bőr alá. érintkezzen a felületével..

A tű nélküli tetoválás jövője egy új tű nélküli injekciós technológia és alkalmazása tetoválásban - 9. fotó

A tű nélküli tetoválás jövője egy új tű nélküli injekciós technológia és alkalmazása tetoválásban - 8. fotó A tű nélküli tetoválás jövője egy új tű nélküli injekciós technológia és alkalmazása a tetoválásban - 4. fotó

Ha megpróbáljuk a lehető legegyszerűbben és egyértelműbben leírni a készülék működési elvét, akkor az anyag (folyadék) egy keskeny csatornában van, azzal a lehetőséggel, hogy mikroszkopikus lyukon keresztül lépjen ki. Ott a folyadékot lézerrel egy pillanatra felforraljuk a forráspontig, ami lehetővé teszi az anyag tulajdonságainak megőrzése mellett, hogy gázállapotba (gőz) kerüljön, ami növeli a térfogatot és átnyomja a legkisebb lyukon őrült sebességgel – 100 méter másodpercenként (360 km / h) … Ezzel a sebességgel az anyag vagy a tetováló festék képes megőrizni tulajdonságait, és gyorsabban, gyakorlatilag fájdalom nélkül behatolni az emberi bőrbe..

Őrülten hangzik? De ez az eszköz valójában folyadékot tud lőni, és nagyon hamar képes lesz arra, hogy a tetoválás folyamatát ne csak fájdalommentesen, hanem érintkezés nélkül is elvégezze..

Természetesen, bár ez csak fejlesztés, nem tudjuk, mennyibe fog kerülni az eszköz, és hogy tetováláshoz használják -e – forradalmasítja a tetoválás világát …

De ha azt képzeljük, hogy a tudósok képesek lesznek elérni céljaikat, akkor már kezdek rajzolni egy olyan világot, ahol a gyerekek nem sírnak, amikor kötelező oltást kapnak, nincsenek orvosi hulladékok hegyei az óceánban és a hulladéklerakókban. már nem érez kényelmetlenséget az orvosi rendelőben..

És itt van egy videó a fejlesztő csapattól: