Fotografija tetovaža

Značenje tetovaže kitova

Smatrati značenje tetovaže kitova i što je oblikovalo razumijevanje ove tetovaže danas. Razgovarajmo o povijesti crteža i njegovom mogućem razumijevanju. Za ljude koji su se već definitivno odlučili tetovirati s uzorkom kitova, prikupili smo materijale koji će vam pomoći da napravite jedinstvenu skicu i dođete u salon za tetoviranje sa vlastitom skicom:

  • Fotografije gotovih tetovaža s kitom na slici
  • Skice za tetovažu kitova

Značenje fotografije tetovaže kitova

Značenje fotografije tetovaže kitova

Što znači tetovaža kitova?

Danas se ne viđa tako često prikazano na tijelu, tako veliki i tajanstveni sisavac poput kita. Vjeruje se da je ova slika najčešća samo u onim krugovima koji su u vezi sa društvom za zaštitu kitova. Međutim, od davnina je kit bio vrlo kontradiktoran simbol u različitim dijelovima svijeta, a u isto vrijeme podjednako značajan i snažan. Shvativši njezino značenje, svatko može pronaći i osjetiti česticu sebe, svoje biti i svjetonazora. Shvatimo kako se i po čemu se naše mišljenje o kitovima razlikuje u usporedbi s našim precima. Za suvremenog čovjeka sasvim je jasno da je kit životinja, općenito, bezopasan, veličanstveno lijep i miran. Njegovo žurno postojanje u dubinama beskrajnih morskih prostora očaravajuće je i do sada nerazjašnjeno od strane znanstvenika, iskakanje iz vode, kao i obrnuto ronjenje, hvatanje i oduševljenje. Ono što je samo udarac kitovog repa po površini vode!

Značenje tetovaže kitova - primjer na fotografiji Značenje tetovaže kitova 123123123

U prijevodu sa starogrčkog, riječ “kit” ne znači ništa drugo do “morsko čudovište”, koje je ime dobilo u čast božice dubokog mora, Keto. Postaje potpuno jasno da su kitovi zbog svoje ogromne veličine izazivali strah, užas i, istovremeno, poštovanje i štovanje u srcima naših predaka. Neki su narodi u njima vidjeli glasnike bogova, obnavljajući pravdu. Drugi, pristaše kršćanstva, personifikacija su podzemlja ili smrti i kasnijeg ponovnog rođenja. Mornari su u njima vidjeli opasnost, vjerovali su da kitovi predstavljaju nepredvidivost mora, te su uspjeli potopiti svoje brodove. Sjetimo se i tri kita koji drže cijeli svijet na leđima, koji su temelj temelja i podnožje svemira, nešto značajno i globalno.

Što znači tetovaža kitova??

Jednom riječju, tetovaža koja prikazuje kita, poput samog kita, prilično je višestruka i simbolizira u različitim narodima i epohama vrlo različita značenja, iako su sva duboka i temeljna. Ovo je beskonačnost, moć, snaga, veličina. I bezgranični mir, vječnost, dubina, duh morskih elemenata. Težnja za postavljanjem globalnih ciljeva i rješavanjem globalnih problema, osjetljivost, sklad, sklonost vjerovanju intuiciji kao glasu “dubina svijesti”. Slično, kit identificira ponovno rođenje, kako nam biblijska priča govori o Jonu, kojeg je kit prvo proždrio, a nakon tri dana i tri noći pojavio se iz maternice, uskrsnuo. Slično, mjesečev “srp” u obliku mladog mjeseca obasjava nebo nakon trodnevnog “tamnog mjeseca”.

što znače tetovaže kitovašto znače tetovaže kitovaZnačenje fotografije tetovaže kitovaZnačenje fotografije tetovaže kitovaZnačenje tetovaže kitova 123123123Značenje tetovaže kitova 123123123Značenje tetovaže kitova 32Značenje tetovaže kitova 32Značenje tetovaže kitova - primjer na fotografijiZnačenje tetovaže kitova – primjer na fotografijivarijanta tetovaže s kitom na slicivarijanta tetovaže s kitom na sliciTetovaža kita sa straneTetovaža kita sa strane

Slika kita nosi mnoga kolosalna značenja, a često djeluje i kao vladar oceana ili simbol oceanskog prostora..

Možete gledati:

SKITKE TETUE S KITOM

FOTO KOMPLET TETOVIRANJA