Fotografija tetovaža

Tetovaže Belle Thorne

Ovdje možete saznati sve o Tetovaža Belle Thorne, pogledajte primjere fotografija dizajna tetovaža, naučite o njihovom značenju, tumačenju i povijesti pojavljivanja na tijelu slavne osobe.

Tetovaža Bella Thorne - slika

Tetovaže Belle Thorne – zabava

Što se tiče tetovaža, Bella Thorne definitivno se ima čime pohvaliti. Ovdje i tajanstveni broj “93” na podlaktici, te brkovi na prstu i srce na dlanu. U 21 godini glumica je uspjela steći gotovo desetak tetovaža i, čini se, djevojka neće stati na tome..

Stoga je vrijeme da shvatimo barem postojeće tetovaže Belle Thorne..

Istražiti sve tetovaže bivše zvijezde Disney Channela nije bilo lako. Uostalom, bilo je potrebno opisati i vrlo male tetovaže, koje se mogu zanemariti, i velike tetovaže, koje je teško sakriti (a još teže zaboraviti).

Sada vam skrećemo pozornost na rezultat istraživanja – potpuni opis kolekcije tetovaža Belle Thorne.

Tetovaža Bella Thorne - brojevi 93

 1. Broj 93, izvedeno crvenom tintom na podlaktici

Thorne je ovu tetovažu dobio 2017. Ovo nije godina rođenja glumice (Bella je sama rođena 1997.). 19. siječnja 1993. rođena je Bellina sestra Dani Thorne. Sestre su jako bliske jedna drugoj – ova i druge tetovaže, o kojima će biti riječi u nastavku, mogu se smatrati potvrdom toga..

Tetovaža Belle Thorne - riječi divlja mačka

 1. Riječi “divlje “i”maca “ (“Wild” i “kitty”) na lijevom i desnom gležnju

Ovu tetovažu napravio je Thorn 2016. godine. Bila je peta glumica koju je istetovirao poznati umjetnik tetovaža Daniel Winter. Ovo nije prva Bellina tetovaža “mačka” (ovo ćete vidjeti kasnije). Što se tiče njezinog značenja, tada je, kako je sama glumica napisala na Instagramu, “značenje tetovaže očito”..

Tetovaža Bella Thorne - mačji brkovi

 1. Mačji brkovi na kažiprstu lijeve ruke

Iste 2016. Thorneova ljubav prema temi “mačka” rezultirala je još jednom tetovažom (ovaj put na prstu) koja prikazuje mačji nos i brkove. Glumica je predstavila sićušnu tetovažu, objavivši selfie na kojem drži prst na licu, kao da pokušava uvjeriti obožavatelje da zapravo ima mačji nos..

Tetovaža Bella Thorne - srce na dlanu

 1. Srce na dlanu (pri dnu palca)

2016. Bella Thorne ponovno se obraća Danielu Winteru kako bi na dlan utaknula mali obris srca. Srce je uparena tetovaža. Isto srce krasilo je dlan Tonyja Brewera, koji je u to vrijeme bio glumin stalni frizer i šminker. Na Instagramu je glumica objavila zajedničku fotografiju s Tanyom Brewer (točnije, zajedničku fotografiju njihovih dlanova), rekavši da je oduševljena tetovažom u paru i zahvalila Winteru na poslu.

Bella Thorne tetovaža - srce na ramenu

 1. Srce na ramenu (ispod ključne kosti)

Još jedno “srce” Thorne ubodeno je u rame, sa strane prsa, uz pjegicu. Ova tetovaža, koja se nalazi s lijeve strane prsa, znači “sreća” i “prihvaćanje”. Daniel Winter također je postao autor tetovaže. “Obožavam moju novu sićušnu tetovažu”, napisao je Thorne na Instagramu. Zatim je pozvala obožavatelje da posjete Winterov profil kako bi vidjeli još više njegovih djela..

Bella Thorne tetovaža - B 2

 1. B2 na zapešću

Bella Thorne i njezina najbolja prijateljica Bella Pendergast odlučile su ovjekovječiti svoje prijateljstvo (a ujedno i činjenicu da dijele isto ime za dvoje) ukrasivši zglob slovom B s indeksom 2. Na svom Instagramu Bella je napisala “B2 s ljubavlju “popraćeno potpisom hashtaga” najbolji prijatelji “.

Tetovaže Belle Thorne - zvijezde i polumjesec

 1. Zvijezde i polumjesec na gležnju

Još jedna tetovaža posvećena Belinoj sestri je Dani. Ovaj put prijateljstvo sestara trebalo bi biti simbolizirano polumjesecom s dvije male zvijezde. Dani Thorne ima planet blizanac s prstenom na istom mjestu..

Tetovaža Bella Thorne - mačka iza uha

 1. Mačka iza uha

Ovo je Bella prva tetovaža i, ujedno, njezina prva tetovaža “mačka”. Autor tetovaže je poznati umjetnik tetovaža dr. Wu. Tetovaža prikazuje mačku koja lukavo gleda svakoga tko se usudi pogledati je.

Tetovaža Belle Thorne - linije

 1. Linije na laktu

2017. Thorne se obratio Stoneu radi iznimno bolne tetovaže lakta. Dizajn je zamišljen na takav način da linije i točke smještene u krug donekle podsjećaju na sunce (osobito kada je lakat savijen). Ne zna se što ova tetovaža znači. No, očito je za Thorna izuzetno značajno (ili se to baš sviđa) – inače, zašto podnositi takvu bol?

Tetovaža Bella Thorne - volim te

 1.  Ja ljubav ti “ (“Volim te”) na ramenu

Bella je 2017. odlučila ukrasiti rame izrazom “volim te”, glatko prelazeći s ramena na leđa. Thorne je odlučio predstaviti tetovažu na Instagramu koristeći selfie. Fotografija u toplesu pokazuje da riječi, glatko zakrivljene, ponavljaju oblik gluminih grudi. Natpis je napravljen duž duge – sva slova su različitih boja. Tetovaža je bila planirana kao par s drugim (ne tako slatkim) natpisom koji se nalazi na Thornovom tijelu ispod.

Bella Thorne tetovaža - Ugrizi me

 1. Ugristi Ja “ (“Ugrizi me”) gotovo za stražnjicu

Natpis “Ugrizi me” nalazi se odmah ispod struka, u predjelu gluteusnog mišića. Za razliku od parne sobe “Volim te”, tetovaža je izrađena crnim velikim slovima..

Tetovaža Belle Thorne - ako se izgubi

 1.  “Ako izgubljen, pronaći blizanac “ (“Ako se izgubi, pronađi blizanca”) na stopalu

Još jedan par Belinih tetovaža sa sestrom (do sada zadnja). Riječi su napisane velikim slovima na jednom Belinom stopalu i na (nasuprot) jednom sestrinom stopalu. Kad sestre stave noge jedna do druge, dvije identične fraze stavljaju se jedna ispod druge..

Bella Thorne tetovaža - tetovaža obrva

 1. Tetoviran obrve

Još jedna (ovaj put prilično poznata) tetovaža koju je Thorne napravio na … licu. Riječ je o tetoviranim obrvama. Glumica je 2016. godine ne samo posvijetlila obrve tintom, već je i dokumentirala ovaj (usput rečeno, izuzetno bolan) proces u obliku niza fotografija. Niz slika prikazuje sve faze – od nanošenja anestetičke kreme do konačnog rezultata.

Tetovaža Bella Thorne - list na ruci

 1. List pri ruci (bliže savijanju lakta)

Thorn radije ne govori o ovoj tetovaži. Međutim, mnogi vjeruju da ovo nije ništa drugo nego list marihuane – uostalom, glumica je više puta priznala svoju ljubav prema “travi”.

Gledaj video:

Tekst članka pripremili su: annett-anna (Anna)