Fotografija tetovaža

Skice tetovaže stabla života

Nudimo vam naše Dizajn tetovaža stabla života, što može biti dostojan početak za formiranje ideje o jedinstvenoj tetovaži. Za one koji žele detaljno proučiti crtež, prije nanošenja tetovaže, predlažemo dodatno pregledavanje sljedećih materijala na našoj web stranici:

  • Fotografija tetovaže stabla života
  • Značenje tetovaže stabla života

Skice tetovaže stabla života - mogućnosti dizajna za cool tetovažu

Skice tetovaže stabla života – mogućnosti dizajna za cool tetovažu

Zanimljivo o skicama tetovaža stabla života

Valja napomenuti da je tetovaža stabla života iznimno simbolična..

Prije svega, svako je drvo veza između neba i zemlje, budući da mu krošnja dodiruje nebo, a korijenje prekriva zemlja koja daje život..

Ovaj ima dublje značenje. Doista, najčešće prikazuju isprepletenost krune i korijena. Tako se formira kugla, što znači vječni ciklus, rast i razvoj, smrt i uskrsnuće. Zato je i dobiveno ime “drvo života”..

U mnogim svjetskim kulturama spominju se ovo mistično drvo. Na primjer, u kršćanstvu je ovo drvo graničilo sa samim drvetom zla i dobra, s kojeg su Adam i Eva jeli zabranjeni plod. To znači da je također bio obdaren posebnom moći. U ovom slučaju, simbolizirao je vezu božanske kreacije sa svojim tvorcem.

Također u keltskim i astečkim mitovima postoji osovina svemira. Predstavljen je u obliku istog stabla života koje se nalazi u središtu čitavog svemira. Bio je cijenjen, bojao ga se, donosio je darove i tražio zaštitu.

Osim toga, Kelti su vjerovali da je krošnja stabla veza s drugim svjetovima, deblo je stvarnost, a korijenje zagrobni život..

Kinezi su vjerovali da je to simbol besmrtnosti, koji je u bazi uvijek čuvao opasni zmaj kako bi ga zaštitio od zadiranja u božanske moći..

Glavnim značenjem takve tetovaže smatra se beskonačnost, početak i kraj svih živih bića, podrijetlo života i povezanost. Komunikacija ne samo osobe s njezinim precima, već i budućih potomaka.

Značajke slike stabla života:

  • gusto korijenje i bujna kruna – simbol snage i blagostanja, vitalnosti;
  • formiranje životnog ciklusa – krug tkanih grana i rizoma;
  • nebrojeno sočno voće i lišće – simbol prosperiteta, darova.

Tetovaža je savršena i za muškarce i za žene..

Odabir određenog stabla također se može napraviti na temelju željenih dodatnih karakteristika.

Na primjer:

  • breza – ženstvenost i nevinost, nježnost;
  • hrast i grab – snaga duha i tijela;
  • šaš – fleksibilnost;
  • čempres – upornost.

Mjesto primjene može biti bilo koji dio tijela: od vrata do potkoljenice. Sve ovisi o razmjeru tetovaže i učinku koji želite stvoriti..

Za dodavanje elegancije, prikladan je vrat ili ruka, lijevo rame. Da bi se dala muškost, sliku treba staviti na potkoljenicu ili leđa, desnu stranu trupa.

Ako je teško odlučiti se o skici, naša galerija će vam pomoći..

Skice tetovaže stabla života od 07.11.2016

Gledaj video:

 Pripremili: vabi-sabi (Krupskaya Valeria)