Foto af tatoveringer

Tatoveringer i slavisk stil – historie, eksempler, fotos

Slavisk tatoveringsstil – kulturarv i tatoveringstegning

Tatoveringer i slavisk stil, kan sikkert tilskrives de ekstremt mystiske og usædvanlige tatoveringsdesigner. Tegninger af sådanne tatoveringer er simpelthen overfyldte med russisk arv og åndelige værdier- alle ved, at sådanne tegninger, ligesom tatoveringer, ofte er amuletter..

Tatoveringer i slavisk stil

Tatoveringer i slavisk stil

Tegninger af slaviske symboler i en tatovering

Slavisk tatovering er ikke bare et stykke religion og gammel kultur, denne tatovering er gået langt fra de sædvanlige kirketegninger. Gamle kirkeslaviske symbol, kan indeholde et fragment af historien eller en hel legende.

I dag tager denne tatoveringsstil fart og former sig, unge mestre kombinerer udsøgt næsten glemte symboler og tegninger med moderne elementer og opnår dermed et unikt resultat. Stilen er ikke på toppen af ​​popularitet, dens tilstand i øjeblikket kan beskrives som stadiet for fremkomst og stigende popularitet.

Kvinders tatoveringer i slavisk stil eller inskriptionerne – de ser simpelthen fantastiske ud og bærer ideen om vores forfædre om naturen og verden omkring os. Forresten, hvis ikke for arkæologernes indsats, der bragte de glemte symboler fra den eolitiske tid til vores tid, havde denne tatoveringsstil muligvis ikke eksisteret..

Som altid er vi glade for at kunne informere dig om, at vi har dedikeret en hel række materialer til dette emne og tatovering i foto i slavisk stil præsenteret på vores ressource ganske omfattende.

Gamle bøger

De fleste af de slaviske runer blev opdaget takket være dekryptering af gamle manuskripter og manuskripter. Forskernes omhyggelige arbejde gjorde det muligt at forstå betydningen af ​​indviklede slaviske runer og symboler, som ikke kan være mindre meningsfulde end japanske hieroglyffer.

Populære tegninger af slaviske tatoveringer:

  • “Tordentegn”
  • Fern blomst
  • Episke karakterer, som ofte er legemliggjort i dække af en stærk russisk mand med våben og uniformer.

Du kan lære om, hvilke betydninger der er skjult i disse og andre symboler fra materialet: “Slaviske tatoveringer og deres betydning“.

Verden af ​​slaviske tatoveringer er ekstremt mangfoldig, rig og religiøs. Enhver, der sætter sig for at lave en original tatovering i denne stil, vil helt sikkert nå dette mål..

foto fra 24.12.14

Tatoveringer i slavisk stil 1 Tatoveringer i slavisk stil 1 Tatoveringer i slavisk stil 2 Tatoveringer i slavisk stil 2 Tatoveringer i slavisk stil 3 Tatoveringer i slavisk stil 6 Tatoveringer i slavisk stil 6

slavisk tatovering slavisk tatovering slaviske tatoveringsskitser slaviske tatoveringsskitser slaviske runer tatovering slaviske runer tatovering

tatovering af slaviske krigere tatovering af slaviske krigere tatovering i foto i slavisk stil tatovering i foto i slavisk stil tatovering bjørn slavisk tatovering bjørn slavisk slavisk symbolik tatovering slavisk symbolik tatovering

tatovering slaviske mønstre tatovering slaviske mønstre slaviske tatoveringsskitser slaviske tatoveringsskitser Tatoveringer i slavisk stil 5 Tatoveringer i slavisk stil 5 Tatoveringer i slavisk stil - skægget gammel mand Tatoveringer i slavisk stil – skægget gammel mand

Du kan se:

VÆRDI TATTOO SLAVIC

TATTOO SKETSER SLAVISK