Foto af tatoveringer

Haj tatovering betydning

Betydningen, historien, eksemplerne på billedet og meningen med hajtatoveringen

I denne artikel vil vi tale om tatoveringer, kunsthistorie og hajtatoveringer. Lad os prøve at finde ud af meningen og finde ud af det haj tatovering betydning. Lad os stifte bekendtskab med fotografier og billeder, som vil bidrage til at skabe en unik og unik tatovering, på hvis tegning en haj vil være til stede.

Nu vil du ikke overraske nogen med en tatovering, mange mennesker bruger denne moderigtige og stilfulde kropsdekoration. Så hvor kom selve begrebet “TATU” fra??

Haj tatovering betydning

Haj tatovering betydning

De første tatoveringer dukkede op selv blandt primitive mennesker. De var ikke dekoration, men var betegnelse for oplysninger om en person. Ved tatoveringen var det muligt at bestemme hvilken stamme han var fra, for at finde ud af en persons sociale status og endda den vigtigste begivenhed i hans liv. Tatoveringskunstens rødder kommer fra de sydlige lande: Polynesien, Australien, New Zealand. I udseende var det muligt at bestemme status for en person, hans position i samfundet.

Den berømte rejsende James Cook bragte først ordet “Tatu” til Europa fra sin rejse. På polynesisk og tahitisk dialekt betyder ordet “tatau” tegning.

Nu er en tatovering mere en udsmykning, men med den kan du understrege din individualitet, personlige karaktertræk og ambitioner. Forskellige tegninger på kroppen, som i antikken, symboliserer personlige kvaliteter og undertiden status som en person..

Når vi vælger en tatovering til os selv, vil vi vise nogle af vores kvaliteter, fortælle noget om os selv. En af de populære tatoveringer i dag er hajen. Så hvad betyder sådan en tatovering??

Værdien af ​​hajtatoveringen 2 Værdien af ​​hajtatoveringen 3 Værdien af ​​hajtatoveringen 4

Hajer. Jordens ældste indbyggere, de har eksisteret i omkring 40 millioner år. Dinosaurerne og mammutterne, der dengang beboede Jorden, er for længst uddøde. Og hajer fortsætter med at bebo klodens have og oceaner.

Hvad betyder en hajtatovering??

I mange folks mytologi fungerer hajen ofte som en guddom. For mange mennesker er det hurtige og fingerfærdige rovdyr fra havet protektor, totem.

For nogle stammer var hajen, selv om den var hævngerrig, men stadig en guddom for andre – en lumsk ond ånd. Derfor tjente haj -symbolet i disse stammers tatoveringer som beskyttelse mod rovdyr og fjender..

Der er en meget udbredt legende om, at en gang en af ​​forfædredronningerne i Hawaii -stammen blev grebet af en haj i den nederste del af benet. Mirakuløst lykkedes det hende at flygte. Siden da har hawaiianske kvinder trykket hajtatoveringer på deres ankler som en beskyttende amulet for at undgå sådanne møder.

Mange moderne kvinder bærer hajtatoveringer. En sådan tatovering kan tale om hendes stærke karakter, blive et symbol på hendes kærlighed til frihed og beslutsomhed. Sådan en kvinde fremkalder beundrende blikke fra mænd og går let gennem livet..

Værdien af ​​hajtatoveringen 5 Værdien af ​​hajtatoveringen 6 Værdien af ​​hajtatoveringen 1

På det australske kontinent behandles hajer med særlig ærbødighed og respekt – for dem er hajen et billede, der forbinder land og hav. Kulten af ​​hellige hajer breder sig fra Indonesien og Sydkina, Vietnam, Japan. Vietnamesiske fiskere kalder hvalhajen Ka Ong, hvilket betyder “damefisk”. Og for indianerne i Mellem- og Nordamerika var hajer et symbol på overlevelse og jagt. Japansk kultur ærede hajen som havgudernes sendebud: “Hajen hjælper alle, der tror på den!”

Hajen er en af ​​de farligste rovdyr i verden, derfor kan betydningen af ​​en sådan tatovering betyde raseri og frygtløshed, kraft og nåde. Hun er bedst egnet til selvsikre og motiverede mennesker..

Men hajtatoveringer kan være af forskellige typer: en roligt svømmende haj, en haj – et rovdyr i en truende stilling, en “tegneserie” haj. For hvert mønster – betydningen af ​​haj -tatoveringen vil være lidt anderledes.

Hvis et rovdyr har et aggressivt udseende på tatoveringen, har ejeren af ​​en sådan tatovering sandsynligvis grusomhed og bedrag i karakter.

En hajtatovering kan betyde vedholdenhed og forståelse, alvor og beslutsomhed. En sådan tatovering kan vises for en forretningsmand eller en stor leder. Hun er et symbol på succesfuld forretning eller utrolig succes inden for spil. En sådan tatovering er også et symbol på magt og overlegenhed i forhold til en modstander..

Godt, og selvfølgelig er grusomhed og blodtørst usandsynligt iboende i nogen sjov “tegneseriefigur”.

Generelt anvendes hajtatoveringer ofte af sømænd og fiskere. De taler om et eventuelt møde med de farer, der ligger og venter på vejen, ønsket om at vende hjem samt paratheden til at møde døden fra en haj eller andre problemer, der ligger og venter på havet. En sådan tatovering talte om sømandens frygtløshed og blev også betragtet som en kraftfuld talisman..

U-ubåde i hajklasse er for nylig dukket op i den russiske flåde, og dette har givet billederne af denne lumske havjæger en ny betydning. På sømandsuniformerne dukkede striber op med en haj. Og selvfølgelig er hajtatoveringer populære igen..

En af de farligste hajer for mennesker er hammerhajen. Det er et enormt og vildt væsen, med en flad kæbe, knivskarpe tænder og en voldsom disposition. Hammerhovedhajen er et symbol på magtbegær, stædighed og snedighed. En sådan tatovering siger, at dens ejer enten har disse kvaliteter, eller han søger at udvikle dem i sig selv..

Hajer … en af ​​de ældste skabninger på jorden, magtfulde, yndefulde væsener, blodtørstige rovdyr, ideelle dræbere. Så hvad betyder deres billeder på kroppen??

Kraft, frygtløshed, styrke og energi. Målbevidsthed, selvhævdelse, intelligens, nåde og hurtighed. Eller bare en talisman, din beskyttende amulet, der bringer held og lykke, holder dig fra problemer og giver dig selvtillid.

Du kan se:

SKETCHES TATTOO SHARK

FOTO TATTOO SHARK