Foto af tatoveringer

Betydningen af ​​tatoveringen “hat fra Monomakh”

I denne artikel lærer du om betydningen af ​​tatoveringen “hat fra Monomakh”, stift bekendtskab med eksempler på populære designs i moderne tatoveringer, lær deres historie og betydning. Webstedet har yderligere sektioner i kataloget, der hjælper dig med at se flere billeder:

  • Foto af tatoveringen “Monomakhs hat”
  • Skitser af tatoveringen “Monomakhs hat”

Betydningen af ​​tatoveringen

Betydningen af ​​tatoveringen “Monomakhs hat” – fotoeksempler på tatoveringsdesign

Interessante fakta om betydningen af ​​tatoveringen “Monomakhs hat”

Monomakhs hat er et symbol på det kejserlige Rusland og en egenskab af russiske zarer. Et værk af byzantinske juvelerer præsenteret for prins Vladimir af den byzantinske kejser Constantine Monomakh. Alle prinserne og kongerne i Store Rusland fra dengang blev kronet med denne storslåede kjole. Den velkendte erklæring om dens sværhedsgrad kan forstås bogstaveligt – dens vægt er omkring et kilo.

I kristendommen er dette et symbol på Maria Magdalena, som fulgte med Jesus og var vidne til ham og korsfæstelsen og opstandelsen. Blandt grækerne er dette laverbærkransen af ​​Cæsar eller Apollo, et tegn på sol, lys og lethed. Skildpadde med en krone i Korea – personificerer ro, visdom og levetid.

I en tatovering er dette et ret almindeligt tegn. Og selvfølgelig symboliserer den byrden med magt, royalty, overlegenhed og storhed for sin ejer..

På håndleddet kan katolikker have en sådan tatovering som et symbol på kong Stephen, der introducerede folket i Ungarn for katolicismen, som han blev kanoniseret for.

Eksempler på fotos:

foto af Monomachs hat -tatovering (værdi) - eksempeltegning - 0011112foto af Monomachs hat -tatovering (værdi) - eksempeltegning - 012foto af Monomachs hat -tatovering (værdi) - eksempeltegning - 011foto af Monomachs hat -tatovering (værdi) - eksempeltegning - 010foto af Monomachs hat -tatovering (værdi) - eksempeltegning - 009foto af Monomachs hat -tatovering (værdi) - eksempeltegning - 008foto af Monomachs hat -tatovering (værdi) - eksempeltegning - 007foto af Monomachs hat -tatovering (værdi) - eksempeltegning - 006foto af Monomachs hat tatovering (værdi) - eksempeltegning - 005foto af Monomachs hat -tatovering (værdi) - eksempeltegning - 004foto af Monomachs hat -tatovering (værdi) - eksempeltegning - 003foto af Monomachs hat -tatovering (værdi) - eksempeltegning - 002

Dette symbol foretrækkes af mennesker med en aktiv livsstil, modige og vovede. Dem, der ved, hvordan de skal kontrollere deres følelser og er i stand til at skabe deres egen skæbne. Mennesker, der ønsker at skille sig ud og fremhæve deres egenart. Ledere og elite i samfundet eller fagfolk inden for deres område. Folk, der ikke er bange for misundelse og baglæns, trygt går mod deres mål – det er hvem ejerne af sådanne tatoveringer er..

En sådan tatovering udføres af glamourøse, succesrige og velhavende piger, som et tegn på overlegenhed i forhold til købmænd. Det er mere en dekoration end et symbol på magt. Fremhæver skønhed, kvindelighed og stil. Ofte suppleret med blomster, krystaller, stjerner. Piger foretrækker miniaturetatoveringer og væver ofte det første bogstav i navnet i mønsteret. Ofte er sådanne tatoveringer til piger placeret på skjulte steder eller er ikke slående..

Mænd foretrækker store tegninger ledsaget af magtfulde dyr og rovfugle, der forsøger at øge effekten af ​​overlegenhed og absolut magt. Billeder af løver, tigre, gribbe er populære. Tatoveringen er normalt placeret på et iøjnefaldende sted og tiltrækker opmærksomhed.

Monomakhs hat -tatovering omgivet af kløverblade betragtes som et symbol på held og lykke. En sådan tatovering kan tiltrække anerkendelse og en værdig vurdering af dine præstationer i dit liv..

Dette billede er også populært blandt par. Ofte laver par et lignende billede de samme steder med deres partneres navne sammenflettet i tegningen som et symbol på kongeligt valg. Korsene, der ledsager dette billede, symboliserer tro på foreningens evighed, disse bindings ukrænkelighed.

Overvej følgende, når du beslutter dig for at få denne tatovering. Rig betydning i forbindelse med tatoveringer i fængslet. Det der betyder noget er mængde, kvalitet, placering og tilhørende symboler. For eksempel er der på hånden, indrammet af kort med røde dragter, et tegn på passive homoseksuelle. Et par af sådanne symboler er ydmygelse. Monomakhs hat med det ledsagende slangesymbol er lovgivende tyve.

Se videoen:

Undersøg derfor omhyggeligt dit valg og diskuter skitsen med mesteren..

Forberedt af: belka971 (Nikolaeva Elena Pavlovna)