Foto af tatoveringer

Betydningen af ​​liljekonvaljens tatovering

Her inviterer vi dig til at finde ud af alt om betydningen af ​​liljekonvaljens tatovering, tatoveringens historie, betydning og muligheder for tegninger. På webstedet kan du vælge grundlaget for din unikke tatovering ved at se eksempler fra kataloget:

  • Foto af lilje af dalen tatovering
  • Skitser af tatovering af liljekonvaljer

Betydningen af ​​en tatovering af liljekonvaljer - muligheder for seje færdige tatoveringer på billedet - tegninger

Betydningen af ​​en tatovering af liljekonvaljer – muligheder for seje færdige tatoveringer på billedet – tegninger

Interessante fakta om betydningen af ​​liljekonvaljens tatovering

Blomstertatoveringer er de klare favoritter blandt feminine tatoveringer. Men i karakter og betydning er de meget forskellige fra hinanden. Nogle er vulgære, andre tværtimod understreger ejerens renhed og uskyld. Det skal bemærkes, at meget afhænger af, hvordan og hvor tatoveringen blev lavet..

Blandt de store mængder er der en sådan blomst, hvis billede symboliserer ømhed, harmoni og renhed. Det hele er liljekonvalj. Dette er en blomst, der fremstår for verden som en af ​​de første efter en lang og kold vinter. Planten ser enkel og genial ud på samme tid, selvom det bare er en silhuet påført kroppen, alligevel vil dalens lilje være genkendelig.

Liljens originale navn lyder som Liljekonvaljer eller Lilium convallium (latin). I Rusland har de samme navne slået rod – skjorte, synder, ungdommelig og ungdommelig.

En tatovering, der viser en lilje, påføres i form af en blomst eller buket. Hvis de er afbildet enkeltvis, skildrer de en stilk med små åkander, hvis hals er vendt ned. På nogle tatoveringer strømmer vand fra åkandens hals, hvilket symboliserer vitalitet. I slutningen af ​​blomstringen, i stedet for faldne blomster, vises røde, store bær. Piger anvender ekstremt sjældent et sådant billede, og ofte viser det, at ejeren er modnet og er klar til at mødes og oprette en familie.

Eksempler på fotos:

foto af liljer i dalen tatovering (værdi) - eksempeltegning - 046foto af liljer i dalen tatovering (værdi) - eksempeltegning - 045foto af liljer i dalen tatovering (værdi) - eksempeltegning - 044foto af liljer i dalen tatovering (værdi) - eksempeltegning - 043foto af liljer i dalen tatovering (værdi) - eksempeltegning - 042foto af liljer i dalen tatovering (værdi) - eksempeltegning - 041foto af liljer i dalen tatovering (værdi) - eksempeltegning - 040foto af liljer i dalen tatovering (værdi) - eksempeltegning - 039foto af liljer i dalen tatovering (værdi) - eksempeltegning - 038foto af lilje af dalen tatovering (værdi) - eksempel tegning - 037foto af liljer i dalen tatovering (værdi) - eksempeltegning - 036foto af liljer i dalen tatovering (værdi) - eksempeltegning - 035foto af liljer i dalen tatovering (værdi) - eksempeltegning - 034foto af liljer i dalen tatovering (værdi) - eksempeltegning - 033foto af liljer i dalen tatovering (værdi) - eksempeltegning - 032foto af liljer i dalen tatovering (værdi) - eksempeltegning - 031foto af liljer i dalen tatovering (værdi) - eksempeltegning - 030foto af liljer i dalen tatovering (værdi) - eksempeltegning - 029foto af liljer i dalen tatovering (betydning) - eksempeltegning - 028foto af liljer i dalen tatovering (værdi) - eksempeltegning - 027foto af liljer i dalen tatovering (værdi) - eksempeltegning - 026foto af liljer i dalen tatovering (værdi) - eksempeltegning - 025foto af liljer i dalen tatovering (værdi) - eksempeltegning - 024foto af liljer i dalen tatovering (værdi) - eksempeltegning - 023foto af liljer i dalen tatovering (værdi) - eksempeltegning - 022foto af liljer i dalen tatovering (værdi) - eksempeltegning - 021foto af liljer i dalen tatovering (værdi) - eksempeltegning - 020foto af liljer i dalen tatovering (værdi) - eksempeltegning - 019foto af liljer i dalen tatovering (værdi) - eksempeltegning - 018foto af liljer i dalen tatovering (værdi) - eksempeltegning - 017foto af liljer i dalen tatovering (værdi) - eksempeltegning - 016foto af liljer i dalen tatovering (værdi) - eksempeltegning - 015foto af liljer i dalen tatovering (værdi) - eksempeltegning - 014foto af liljer i dalen tatovering (værdi) - eksempeltegning - 013foto af liljer i dalen tatovering (værdi) - eksempeltegning - 012foto af liljer i dalen tatovering (værdi) - eksempeltegning - 011foto af liljer i dalen tatovering (værdi) - eksempeltegning - 010foto af liljer i dalen tatovering (værdi) - eksempeltegning - 009foto af liljer i dalen tatovering (værdi) - eksempeltegning - 008foto af liljer i dalen tatovering (værdi) - eksempeltegning - 007foto af liljer i dalen tatovering (værdi) - eksempeltegning - 006foto af liljer i dalen tatovering (værdi) - eksempeltegning - 005Et eksempel på en liljekonval i en færdig tatovering - billede fotofoto af liljer i dalen tatovering (værdi) - eksempeltegning - 003foto af liljer i dalen tatovering (værdi) - eksempeltegning - 002foto af liljer i dalen tatovering (værdi) - eksempeltegning - 001

I oldtiden personificerede tegningen af ​​to grønne blade af en plante, forbundet i form af et sejl og snehvide klokker placeret mellem dem, renheden. I de dage, hvor naturen blev guddommeliggjort, antydede enkeltheden og skønheden i liljekonvaljer evigheden, dens snehvide farve inspirerede tanker om renhed og syndløshed.

Ganske ofte var planten dedikeret til guderne. I dette tilfælde er det muligt, at præsterne i en bestemt kult påførte tatoveringen på deres kroppe. Liljer i dalen er nævnt i annalerne i det gamle Tyskland og blev bragt til helligdommen til gudinden for den stigende sol – Ostara. I det gamle Grækenland var denne plante dedikeret til Diana, som var jagtens skytsinde og gudinde. Diana betragtes som en tidlig prototype af gudinden Artemis. Legenden om gudinden Diana siger, at da Diana løb væk fra Faun, sved hun så meget, at sveddråber begyndte at falde til jorden, og hvor de faldt, spirede snehvide blomster med en duftende duft. Men ifølge andre kilder tilhører dalens liljer Maya, forårets gudinde, der er datter af guden Atlas. En plante med snehvide klokker er også nævnt i kristen tro. Under kampen med dragen udgydte Saint George sit blod på jorden, og på det sted, hvor blodet faldt, spirede smukke blomster, hvis bær blev personificeringen af ​​Saint. Ifølge en anden gammel kristen legende er liljerne i dalen en manifestation af Guds Moder tårer..

Se videoen:

Den endelige konklusion af betydningen af ​​liljekonvaljens tatovering. En tatovering, der forestiller en liljekonval, er velegnet til folk, der er beskedne, oprigtige og venlige. Billedet af denne plante viser, at dens ejer bærer ånden af ​​renhed og uskyld. Liljekonvalj er et symbol på evig kærlighed og ømhed, tro og spiritualitet, familiens varme og troskab..

Forberedt af: shmarinangel (Shmarin Alexander Yurievich)