Foto af tatoveringer

Betydningen af ​​den keltiske kors -tatovering

Lad os blive bekendt med kulturen i keltisk tatovering, vi vil analysere Keltisk kors tatovering betydning og betydningen af ​​tatoveringer med et sådant mønster. For dem, der leder efter en tegning til en tatovering, er vi klar til at tilbyde:

  • Billeder keltisk kryds tatovering
  • Skitser til en keltisk kors -tatovering

Hvad er meningen med en keltisk kors -tatovering?

Betydningen af ​​den keltiske kors -tatovering - et eksempel på billedet

Betydningen af ​​den keltiske kors -tatovering – et eksempel på billedet

Til at begynde med har selve korset mange konnotationer, som en tatovering. Og alle kommer med en sand betydning for sig selv: for nogen er det et symbol på tro på Gud; for andre – et symbol på lidelse oplevet af en person, da Jesus bekymrede sig om en persons skæbne; nogen vil bare skille sig ud fra mængden og vælger den letteste at udføre og forårsager ikke unødig opmærksomhed fra de mennesker, der er omkring. For hver person, der beslutter sig for at få en tatovering i form af et kryds, er stedet, hvor tegningen slår, af stor betydning. Det mest fantastiske er, at sådan en tegning ser godt ud overalt..

Fra og med selve korsets historie dukkede dette tegn op, før folk lærte at skrive. Korset kan ses på klippemalerier af gamle mennesker, figurer. Skiltet afbildede oprindeligt personen selv – kroppen, hovedet og lemmerne. Som et resultat blev dette tegn forvandlet, optrådte i hedenske kulturer og blev i sidste ende et symbol for alle kristne. Dette er et symbol på Guds søns lidelse og hans gerninger for at sone for menneskers synder..

Med tiden blev korset ikke bare en attribut, men også en talisman. Under kampagnerne bar ridderne det med sig og troede på, at det ville bringe dem styrke og håb, hvilket ville hjælpe dem med at overleve i en vanskelig kamp..

Når vi taler om tatoverings kultur, er der flere typer kryds, men lad os dvæle ved en – Celtic.

Den mest almindelige, svære at udføre og fascinerende er det keltiske kors. Og alt på grund af den undertekst, som en sådan tatovering bærer – de vævede tråde, der symboliserer livet, symboliserede denne verdens cykliske natur. Korset er afbildet på baggrund af en cirkel, der symboliserer solen. I en sådan fremstilling kan mange tegn spores – at korset ikke kun er død, men også liv, at alt i verden er ét og gentager sig i en cirkel. Det er sandsynligvis derfor, at folk, der beslutter sig for at få en tatovering, foretrækker noget fra den keltiske, normanniske kultur.

Betydningen af ​​den keltiske kors -tatovering 78954

Oprindelsen og betydningen af ​​den keltiske kors -tatovering

Det keltiske kors stammer sandsynligvis fra Irland. Ifølge legender var den første, der havde den med sig, Saint Patrick – en mand, der begyndte at forkynde den kristne tro på den irske ø. Hans kors har absorberet tilsyneladende ufattelige ting – kristendom og hedenskab. I alle hedenske kulturer betød cirklen faktisk solen. Selv blandt de slaviske folk var der en hedensk solgud – Khors. Hvad kan vi sige om de ældste civilisationer – den egyptiske solgud Ra, afbildet i form af en falk med en krone af solen. Det vil sige, baseret på legender, symboliserede et sådant kors kristendommens opstigning, troens begyndelse. Kun god og let mening

Så i dag er korsets mysterium ikke fuldstændig løst, men man kan ikke undgå at bemærke, at det er unikt og skønt på baggrund af andre tatoveringer og symboler generelt. Symboliserer tro, en lykkelig og lys fremtid, sådan en tatovering på kroppen vil se meget imponerende og usædvanlig ud..

En tatovørmester kan lave sådan et kunstværk, at et tilsyneladende almindeligt kors bliver til noget stort. Og hvad angår betydningen, kan den tolkes således: Når en tatovering laves, vælger en person selv, hvad billedet på kroppen betyder i sidste ende – noget personligt eller bare en smuk tegning.

Betydningen af ​​den keltiske kors -tatovering - et eksempel på billedetBetydningen af ​​den keltiske kors -tatovering – et eksempel på billedetHvad betyder en tatovering med et keltisk kryds - foto 1233Hvad betyder en tatovering med et keltisk kryds – foto 1233Celtic cross tattoo på ryggen til mænd - fotoCeltic cross tattoo på ryggen til mænd – fotoBetydningen af ​​den keltiske kors -tatoveringBetydningen af ​​den keltiske kors -tatoveringBetydningen af ​​den keltiske kors -tatovering k674Betydningen af ​​den keltiske kors -tatovering k674Betydningen af ​​den keltiske kors -tatovering 546547567Betydningen af ​​den keltiske kors -tatovering 546547567Betydningen af ​​den keltiske kors -tatovering 234255467Betydningen af ​​den keltiske kors -tatovering 234255467Betydningen af ​​den keltiske kors -tatovering 123123123Betydningen af ​​den keltiske kors -tatovering 123123123Betydningen af ​​den keltiske kors -tatovering 78797890Betydningen af ​​den keltiske kors -tatovering 78797890Betydningen af ​​den keltiske kors -tatovering 45656768Betydningen af ​​den keltiske kors -tatovering 45656768Betydningen af ​​den keltiske kors -tatovering 5676868Betydningen af ​​den keltiske kors -tatovering 5676868Betydningen af ​​den keltiske kors -tatovering 1234345Betydningen af ​​den keltiske kors -tatovering 1234345Betydningen af ​​den keltiske kors -tatovering 235547Betydningen af ​​den keltiske kors -tatovering 235547Betydningen af ​​den keltiske kors -tatovering 78954Betydningen af ​​den keltiske kors -tatovering 78954Betydningen af ​​den keltiske kors -tatovering 76843Betydningen af ​​den keltiske kors -tatovering 76843Betydningen af ​​den keltiske kors -tatovering 67845Betydningen af ​​den keltiske kors -tatovering 67845

Malinger kan også bruges efter anmodning fra klienten, men baseret på erfaring er den bedste løsning den gamle og tidstestede sorte. For piger kan korset indgå i et blomsterpynt, der udover dyb tro symboliserer skønhed og nåde.

Du kan se:

SKETSER AF TATTOO CELTIC CROSS

FOTO TATTOO MED KELTISK KORS