Fénykép tetoválásról

Kulcs tetoválás jelentése

Az anyagban elemezni fogjuk kulcs tetoválás jelentése, a tetoválás jelentése és a rajz története. Azok számára, akik további információkat szeretnének kapni, készek vagyunk katalógusunk tematikus részeit kínálni:

  • Fénykép a legfontosabb tetoválásról
  • Vázlatok egy kulcsos tetováláshoz

A tetoválás művészete most különösen népszerűvé válik. Sokan, akik tetoválást viselnek, testüket üres vászonként helyezik el, és ostobaságnak tartják, hogy egész életükben üresen hagyják. Mások tetoválással nézik a furcsa embereket, és azon tűnődnek, hogyan lehet ezt megtenni maguknak. Bármi legyen is a hozzáállása ehhez a kérdéshez, a tény változatlan marad, a tetoválások határozottan beléptek az életünkbe, és most műalkotások, nem pedig megbélyegzés, mint korábban.

Mit jelent a kulcs egy tetoválásban - példák a fotón

Mit jelent a kulcs egy tetoválásban – példák a fotón

A kulcs tetoválásnak számos jelentése és lehetősége lehet. Nem mély történelmi gyökerei vannak, és elvileg egyszerűen a művész fantáziájának gyümölcse vagy a megrendelő kívánságai. De mint minden tetoválás, ez sem csak egy gyönyörű kép az emberi testen. Ez egy bizonyos jelentést hordoz magában, elrejtve a megvilágosodás nélküli személy elől..

Mi ez a kulcs tetoválás? Először is, teljesen univerzális: férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas, a test bármely részén alkalmazható, rajzának csak a művész fantáziája szab határt. Ez lehet csak egy teljesen közönséges kulcs rajza, vagy egy bonyolult fogantyúval rendelkező kulcs. A kulcs a madár csőrében lehet, vagy kilóghat a mellé húzott kulcslyukból. Ennek a tetoválásnak az a szépsége, hogy tetszés szerint idővel kiegészíthető..

Mit jelent a kulcs egy tetoválásban - példák a fotónMit jelent a kulcs egy tetoválásban – példák a fotónKulcs tetoválás a nyak hátsó részén - a lapockák közöttKulcs tetoválás a nyak hátsó részén – a lapockák közöttKoponyakulcsos tetoválás a kulcscsontonKoponyakulcsos tetoválás a kulcscsontonKeresztes kulcsos tetoválásKeresztes kulcsos tetoválásKulcsos tetoválás íjjal és betűkkel a lány bordáinKulcsos tetoválás íjjal és betűkkel a lány bordáinKulcstartó tetoválásKulcstartó tetoválásKulcsos Tetoválás A Lány BordájánKulcsos Tetoválás A Lány BordájánKulcs tetoválás a lányonKulcs tetoválás a lányonKulcs tetoválás szalagon és szokatlan zár - lapockánKulcs tetoválás szalagon és szokatlan zár – lapockánKulcsos tetoválás minden ujjánKulcsos tetoválás minden ujjánKulcs tetoválás a csuklón - kis változatKulcs tetoválás a csuklón – kis változatKulcs és minták tetoválás a lábánKulcs és minták tetoválás a lábánKulcs és bagoly tetoválás a lány vállánKulcs és bagoly tetoválás a lány vállánKulcs és madártetoválás az oldalonKulcs és madártetoválás az oldalonKulcs tetoválás és felirat a szerelemrőlKulcs tetoválás és felirat a szerelemrőlKulcs és betűk tetoválás felszabadított engem a lány számáraKulcs és betűk tetoválás felszabadított engem a lány számáraKulcs és betűkkel tetoválás a lábánKulcs és betűkkel tetoválás a lábánKulcsos tetoválás a lány oldalánKulcsos tetoválás a lány oldalánKulcs és szalag tetoválás a karonKulcs és szalag tetoválás a karonKulcs és korona tetoválás a karonKulcs és korona tetoválás a karon

Mit jelentenek a legfontosabb tetoválások??

Történelmi vagy építési szempontból – a kulcs mindig a zárral együtt jár. Tág értelemben a kulcs arra szolgál, hogy kinyisson valamit, az ajtótól kezdve, és a lány szívével fejeződik be (egy lányról, persze nem szó szerinti értelemben). Ezért mindenekelőtt ennek a tetoválásnak a jelentése valami út vagy megoldás. Ez az ötlet sok szerelmes párnak tetszett, így ez a tetoválás gőzös. Például az egyik partner szív alakú zárral rendelkezik, a másik pedig kulccsal, amely érzelmi közelségüket szimbolizálja, az egyik hordozza a kulcsot a másik szívéhez. Vagy két kulcs, gyönyörű szalaggal átkötve. Egy ilyen tetoválás teljes pompájában tárul fel, amikor a szerelmesek kezet fognak, vagy összerakják a kezüket. De ez csak az egyik lehetőség.

Mivel a kulcsra nem önmagában van szükség, hanem a zárra, valami mindig elbújik maga mögött, ez elvezet minket a második jelentéshez: emlékeztető valamire. Szinte bármi lehet. Gyakran ez egyfajta esemény, amelyet nem szabad sok ember számára ismerni. Egyfajta titok vagy emlékeztető egy olyan életeseményre, amelyből levonták a leckét. A tudás mindennek a kulcsa. A kulcs emlékeztető is lehet viselője számára, hogy bizonyos tudását nem szabad széles körben terjeszteni..

Ha már a díszes fogógomboknál tartunk! Még mindig nézte a “Karib -tenger kalózai” című filmet, ahol Jack Sparrow kapitány kulcsfontosságú rajzot vitt magával? Tehát ennek a pillanatnak van valami történelmi analógja. Volt idő, amikor a gazdag korsárok megbízható, kézzel készített, egyedi kulccsal kinyitható széfekben rejtették el kincseiket. A kulcsot, akárcsak a széfet, rejtekhelyeken vagy megbízható embereknél rejtették el, és nyomként egyszerűen tetoválást készítettek az egyik legközelebbi tengerészüknek a balszerencsés kulcs markolatának képével. Tehát a film nem ilyen fikció, ha megnézzük..

Nézheted:

TATTOO GOMB VÁZLATA

FOTÓ TETTÓZÁSOK KULCSAL