Fénykép tetoválásról

Az Aphrodite (Vénusz) tetoválás jelentése

Az anyagban elemezni fogjuk Aphrodité (Vénusz) tetoválás jelentése, beszéljünk a modern tetoválások népszerű mintáinak történetéről és jelentéséről. Azok számára, akik csak egy ilyen tetoválást készítenek, javasoljuk, hogy tekintse meg példáinkat katalógusunkból:

  • Fotó: Aphrodite tetoválás (Vénusz)
  • Aphrodité (Vénusz) tetoválás vázlatai

A tetoválás jelentése Aphrodite (Vénusz) - hűvös példák a kész tetoválásokra a fotón - rajzok

A tetoválás jelentése Aphrodite (Vénusz) – hűvös példák a kész tetoválásokra a fotón – rajzok

Érdekes tények Aphrodite (Vénusz) tetoválás jelentéséről

Aphrodité (római Vénusz) gyönyörű, örökké fiatal ókori görög istennő, a mennydörgő Zeusz és Diana lánya. Életcélja a mitológiában számos aspektusból áll..

Istennő célpontok:

  • Először is, Aphrodite – megszemélyesíti az isteni szépséget, a lélek és a test örök fiatalságát. A mítoszok és a legendák szerint puszta jelenléte elegendő volt a naphoz, megvilágítva az egész világot, fényesebben ragyogva, a virágok pedig rügyeiket virágozzák és pompásabban virágoznak..
  • Mivel minden szépség megtestesítője, féktelen szépsége miatt a szerelem istennője. Olimpiai erejével védve és védve minden szerelmesét, ugyanakkor szigorúan megbüntette azokat, akik lemondtak a nagy érzésekről, akik elárulták a szeretet boldogságát (a görög eposz olyan hősei, mint Nárcisz, Hippolitosz, Atlanta leestek haragjától) . Aphrodité képének a testére való felhelyezése egyfajta megerősítése a szeretet elem iránti elkötelezettségének. Aphrodité tetoválása azonban egyáltalán nem jelenti azt, hogy egyetlen kiválasztottnak adja magát (tse). Hiszen maga az istennő semmiképpen sem volt a monogámia híve. Így, miután feleségül vette a tűz és a kovácsművész Hephaisztosz istenét, az istennőnek volt egy csodálói arzenálja, készen áll minden tettre a javára. A görög mitológia szerint nem egy házasságtörés történt, hanem egy csomó szédítő romantika, amely egy törvénytelen gyermekek mini óvodájában folytatódott. Mindazonáltal mindegyiket a Szeretet nagy ereje teremtette, Aphrodité életének fő célja.
  • A Kréta -sziget melletti tenger habjaiból született Aphrodité eredetileg születése jellegéből adódóan a tenger és az eső istennője, a tengerek védelmezője volt. Gyakran a navigációhoz kötődő emberek Aphrodité képével díszítették magukat, mert úgy vélik, hogy jó segítő a navigációban, a tengerészek társa.
  • Az április tavaszi hónapjában született Aphrodite tetoválását is joggal alkalmazhatja, mert Április, mint a napsütéses meleg tavaszi hónap, az istennő hónapjaként tisztelték.

Példák a fényképekre:

fotó tetoválás Aphrodite (Vénusz) (tetoválás Vénusz) (érték) - példa rajz - 030fotó tetoválásról Aphrodite (Vénusz) (tetoválás Vénusz) (érték) - példa rajz - 029fotó tetoválásról Aphrodite (Vénusz) (tetoválás Vénusz) (érték) - példa rajz - 028fotó a tetoválásról Aphrodite (Vénusz) (tetoválás Vénusz) (érték) - példa rajz - 027fotó tetoválásról Aphrodite (Vénusz) (tetoválás Vénusz) (érték) - példa rajz - 026fotó tetoválásról Aphrodite (Vénusz) (tetoválás Vénusz) (érték) - példa rajz - 025fotó tetoválásról Aphrodite (Vénusz) (tetoválás Vénusz) (érték) - példa rajz - 024fotó a tetoválásról Aphrodite (Vénusz) (tetoválás Vénusz) (érték) - példa rajz - 023fotó tetoválásról Aphrodite (Vénusz) (tetoválás Vénusz) (érték) - példa rajz - 022fotó tetoválásról Aphrodite (Vénusz) (tetoválás Vénusz) (érték) - példa rajz - 021fotó tetoválás Aphrodite (Vénusz) (tetoválás Vénusz) (érték) - példa rajz - 020fotó a tetoválásról Aphrodite (Vénusz) (tetoválás Vénusz) (érték) - példa rajz - 019fotó tetoválásról Aphrodite (Vénusz) (tetoválás Vénusz) (érték) - példa rajz - 018fotó tetoválásról Aphrodite (Vénusz) (tetoválás Vénusz) (érték) - példa rajz - 017fotó tetoválásról Aphrodite (Vénusz) (tetoválás Vénusz) (érték) - példa rajz - 016fotó tetoválásról Aphrodite (Vénusz) (tetoválás Vénusz) (érték) - példa rajz - 015fotó tetoválásról Aphrodite (Vénusz) (tetoválás Vénusz) (érték) - példa rajz - 014fotó tetoválásról Aphrodite (Vénusz) (tetoválás Vénusz) (érték) - példa rajz - 013fotó tetoválásról Aphrodite (Vénusz) (tetoválás Vénusz) (érték) - példa rajz - 012fotó tetoválásról Aphrodite (Vénusz) (tetoválás Vénusz) (érték) - példa rajz - 011fotó tetoválásról Aphrodite (Vénusz) (tetoválás Vénusz) (érték) - példa rajz - 010fotó tetoválásról Aphrodite (Vénusz) (tetoválás Vénusz) (érték) - példa rajz - 009fotó tetoválásról Aphrodite (Vénusz) (tetoválás Vénusz) (érték) - példa rajz - 008fotó tetoválásról Aphrodite (Vénusz) (tetoválás Vénusz) (érték) - példa rajz - 007fotó tetoválásról Aphrodite (Vénusz) (tetoválás Vénusz) (érték) - példa rajz - 006fotó tetoválásról Aphrodite (Vénusz) (tetoválás Vénusz) (érték) - példa rajz - 005fotó tetoválásról Aphrodite (Vénusz) (tetoválás Vénusz) (érték) - példa rajz - 004fotó tetoválásról Aphrodite (Vénusz) (tetoválás Vénusz) (érték) - példa rajz - 003

Aphrodité tetoválásának képe:

Aphrodité tetoválásának képe változatos lehet, a világhírű Venus de Milo itt nem kánon. Csak egy aranyszőrű szépség portréját alkalmazhatja, vagy választhat egy képet az istennő társaival: nimfákkal, rózsákkal, mirtuszokkal, ibolyákkal, galambokkal. Csak ez az árnyalat jelzi az Aphrodite tetoválás jelentését.

A béke és a harmónia istennőjeként (galamb kép), a tenger és az eső istennőjeként (tengeri hab, gyöngy kép) választotta őt, vagy mégis, a szerelem és a termékenység istennőjeként, virágokkal ábrázolva dús fürtökben (rózsák), almában vagy varázsövben, csodával határos módon elbűvöl mindenkit.

Nézd meg a videót:

A fenti jelentések ellenére az Aphrodite tetoválás fő szemantikai koncepciója a szerelem, a szépség és a harmónia megszemélyesítése lesz. Aphrodité tetoválása mindenkinek megfelel, a nemek közötti különbség ellenére, mert mindenki, akinek lelkes szíve van, rajonghat a szerelem teremtő erejéért..

Készítette: poeta27 (Ryazantseva Anna Vladimirovna)