Fénykép tetoválásról

Kereszt tetoválás jelentése

Kereszt tetoválás jelentése – ez egy olyan téma, amely mindenki számára érdekes, aki keresztsablonos tetoválással fogja díszíteni a testét. Próbáljuk megtudni, mit jelent a tetoválás keresztje, és milyen története van ennek a szimbólumnak. Természetesen a katalógusban tematikus részeket készítettünk Önnek “Fotó a kereszt tetoválásról” és “Kereszt tetoválás vázlatok”.

Kereszt tetoválás jelentése

Kereszt tetoválás jelentése

A kereszt az emberiség által használt egyik legrégebbi szimbólum, amely jóval az írás előtt jelent meg, és hatalmas szent jelentéssel bír. Mivel tetoválást tetoválás formájában használtak és használnak szinte minden kultúrában és vallásban, a kereszt tetoválás jelentése kultúránként kissé eltérő lesz. Először a kőkorszakban használták a rock művészet szimbólumaként. Gyakran körbe vagy négyzetbe írva ábrázolják. Az egyetemes kozmikus szimbólumok egyike: négy sarkalatos pont, négy évszak, négy fő elem.

Kereszt tetoválás jelentése 1 Kereszt tetoválás jelentése 2 A kereszt tetoválás jelentése 3

Mit jelent a kereszt tetoválás??

A kereszténység megjelenésével a kereszt szimbóluma Európa vallási élete szempontjából a legfontosabb. A kereszt a kereszténységben a gyötrelem szimbóluma, az emberiség bűneiért való engesztelés Jézus Krisztus által Isten előtt, a sors szimbóluma. Úgy tartják, hogy a keresztet a rómaiak kínzóeszközként használták a nem római lakosság számára; Róma polgárait nem feszítették keresztre. Több fajtája volt, a legenda szerint András apostolt ferde kereszten keresztre feszítették.

Emlékeztetni kell arra, hogy a középkorban a kereszt katonai szimbólummá is válik, a kereszt zászlaja alatt zajlottak a keresztes hadjáratok, majd megjelentek a keresztes katonai-vallási szervezetek..

Században a keresztet katonai szimbólumként használták a Wehrmacht csapatai.

Kereszt tetoválás jelentése 4 Kereszt tetoválás jelentése 5 Kereszt tetoválás jelentése 6

A keresztény egyház hivatalos felosztása után a 11. század közepén az ortodox egyház elfogadta a szimbólum saját változatát: egy keresztet egy további ferde keresztléccel.

Napjainkban nagy számban léteznek a kereszt formái és képei, ezért van olyan sok jelentése és jelentése a tetoválásnak a képével együtt, és természetesen minden ilyen tetováló hordozója saját, bensőséges.

Nézheted:

KERESZTI TETOVÁZÁSI VÁZLATOK

FOTÓ TETTAO CROSS