Fénykép tetoválásról

Az ACAB tetoválás jelentése

Itt mindent megtudhat a legérdekesebbről tetoválás jelentése EGY TAXI, a rajz története, jelentése, jellemzői, lásd a fényképes példákat. További képek itt:

  • Fotó a tetoválásról EGY TAXI
  • Tetoválásvázlatok EGY TAXI

Az ACAB tetoválás jelentése - tetoválásminták fotó példáinak gyűjteménye

Az ACAB tetoválás jelentése – tetoválásminták fotó példáinak gyűjteménye

Minden a tervezési lehetőségekről és az ACAB tetoválás jelentéséről

A bűnüldöző szervekkel való kapcsolat a lakosság számos szegmensében enyhén szólva is feszült volt. De ha egyesek egyszerűen nem túl jók a rendőrséggel kapcsolatban, akkor másoknak mindenképpen meg kell erősíteniük ezt valami kézzelfoghatóval. Vannak, akik kerítésekre írnak, mások nyomokat hagynak a testükön. Az acab tetoválás is ilyen jelekhez tartozik. Jellemzők, fotók és a rövidítés története, nézzük meg közelebbről.

A.S. története A. B.

Ez a rövidítés pontosan így van írva, pontokon keresztül. Ez azt jelenti, hogy “minden rendőr barom”. Ami azt jelenti, hogy “minden rendőr barom”.

Fénykép tetoválás acab 02.11.2018 №061 - Acab tetoválás -

Fénykép tetoválás acab 02.11.2018 №064 - Acab tetoválás - Fénykép tetoválás acab 02.11.2018 №063 - Acab tetoválás - Photo Tattoo acab 02.11.2018 №062 - Acab tetoválás -

Ezek a tetoválások különösen népszerűek az Egyesült Királyság börtöneiben. Leggyakrabban az ujjakra alkalmazták őket, mivel a szovjet börtönökben vagy a hadseregben neveket alkalmaztak. Az angol bányászok ezt a kifejezést használták szlogenként a sztrájkok során..

Részei lettek a futballhuligánok szlengjének és kultúrájának is. Ez a rövidítés szilárdan gyökerezik számos informális mozgalomban. Rapperek, skinheadek, futball -ultrák és csak azok, akiknek problémái vannak a törvénnyel. Mindegyik az A.S. betűk kombinációjával kapcsolódik egymáshoz. A. B.

A kifejezés nagy népszerűségnek köszönhető a 4-Skins csoportnak, amely 1979-ben adta ki az azonos nevű dalt. Valamint a 2012 -ben bemutatott “ACAB” film, Stefano Solima rendezésében.

A rövidítést a ruházat és kiegészítők szimbólumaként használják. Hagyjon rövidített vagy teljes graffitit a falakon.

Fénykép tetoválás acab 02.11.2018 №056 - Acab tetoválás -

Fénykép tetoválás acab 02.11.2018 №059 - Acab tetoválás - Fénykép tetoválás acab 02.11.2018 №058 - Acab tetoválás - Fénykép tetoválás acab 02.11.2018 №057 - Acab tetoválás -

Oroszországban van egy analógja ennek a kijelentésnek, amely így hangzik: “Minden rendőr kecske”. A nyugati kultúra népszerűsítésének köszönhetően ennek a kifejezésnek mind az orosz nyelvű, mind az angol nyelvű változata kezdett megjelenni az orosz városok kerítésén. Azonban A.S. A. B. Sokkal gyakoribb. Talán a lényeg a széles tömegek tudatlansága. A közüzemi dolgozók egyszerűen nem tudják, mit jelent ez a négy betű, és egyáltalán jelentenek -e valamit. De az orosz “Minden rendőr kecske” a legtöbb esetben át van festve.

Ennek a rövidítésnek más írásmódjai is vannak. A rendőrség és az avatatlanok rejtett üzeneteinek titkosításához 1312 -es számkombinációt használtak. Itt minden szám megfelel egy betű helyének az angol ábécében. A játékkártyákra is utalnak-A3A2, ami azt jelenti, hogy “ász-3-ász-2”.

Fényképes példák a tetoválásmintákra A tetoválás jelentése A.C.A.B.:

Hol van A.S. A. B.?

Nagyon gyakran a rövidítést az ujjakra alkalmazzák, mint a klasszikus “börtön” változatban. Más lehetőségek is gyakoriak:

  • a kéz hátsó része;
  • a sugár mentén;
  • vissza;
  • borda;
  • gyomor;
  • nyak;
  • kör.

Fénykép tetoválás acab 02.11.2018 №050 - Acab tetoválás -

Fénykép tetoválás acab 02.11.2018 №055 - Acab tetoválás - Photo Tattoo acab 02.11.2018 №054 - Acab tetoválás - Fotó tetoválás acab 02.11.2018 №052 - Acab tetoválás -

Nagyon gyakori a gótikus betűtípus, ami négy egyszerű betűt tesz gyönyörűvé. Még akkor is, ha nem tudja, mit A.S. A. B., úgy fog kinézni, mint egy gyönyörű latin betűs felirat.

A felirattal együtt néha ábrázolják egyik vagy másik informális mozgalom különféle tulajdonságait. Attól függően, hogy a tetoválás tulajdonosa melyik csoportba tartozik. Ez lehet baseball ütő, sárgaréz csülök, kés vagy lőfegyver. A rendőrök és a futó férfiak olykor játékos paródiáit is ábrázolják..

Alternatív értelmezések.

Idővel az A.S. feliratának más, alternatív dekódolása kezdett megjelenni. A. B. Vannak, akik ezt úgy értelmezik, hogy “Minden rendőr szép” – “Minden rendőr szép”. Talán maga a rendőrség is elkezdte terjeszteni ezt az értelmezést, ki tudja.

A hívők megfejtik az A.S. A. B. mint “Mindig hordozz Bibliát” – “Mindig vidd magaddal a Bibliát”.

Fénykép tetoválás acab 02.11.2018 №046 - Acab tetoválás -

Fénykép tetoválás acab 02.11.2018 №051 - Acab tetoválás - Fénykép tetoválás acab 02.11.2018 №045 - Acab tetoválás - Fénykép tetoválás acab 02.11.2018 №044 - Acab tetoválás -

Mielőtt bármilyen tetoválás feliratot választana, nem számít, hogy rövidítés -e vagy sem, mindig megtudja annak történetét és valódi jelentését. Ellenkező esetben fennáll annak a veszélye, hogy kellemetlen helyzetbe kerül..

Nézd meg a videót:

Készítette: ibpf_777 (Daria Ermak)