Fénykép tetoválásról

A “Memento Mori” felirat tetoválásának jelentése

Itt megtudhatja a legérdekesebb jelentést és a “Memento Mori” felirat tetoválásának jelentése, nézze meg a kész tetoválásminták fényképes példáit, megtudhatja a rajz értelmezését és történetét. További példák itt:

  • Fotó a “Memento Mori” tetoválás feliratról
  • A “Memento Mori” tetoválás feliratának vázlatai

Memento Mori tetoválás jelentése - fotó példák a tetoválás mintákra

Memento Mori tetoválás jelentése – fotó példák tetoválás mintákra

Minden a tervezési lehetőségekről és a “Memento Mori” felirat tetoválásának jelentéséről

A tetoválások különféle feliratok formájában most nem lepnek meg senkit. Szerelmi vallomások, idézetek a szentírásokból és szárnyas latin kifejezések, valamint nagy írók és filozófusok gondolatai tömve. De mit jelent a Memento Mori tetoválás? Ezeknek a tetoválásoknak a jelentését, jellemzőit és fényképeit az alábbiakban tekintjük át..

Kifejezés története.

A latin nyelvből ezt a kifejezést “Emlékezz a halálra” fordítják. Gyökerei a Római Birodalom korába nyúlnak vissza. Van egy történet arról, hogy az egyik nagy katonai vezető hazatért néhány fontos győzelem után. És egy szolga követte őt, és megismételte ezt a mondatot neki. Így a hadvezér igyekezett soha nem feledkezni meg az univerzumban elfoglalt helyéről. Bármilyen gyönyörű páncélt visel, mindenki egyenlő a halál előtt. Előbb vagy utóbb mindenki meg fog halni, de ezt méltósággal kell tennie, anélkül, hogy más emberek fölé emelné magát..

Fénykép a rajzról Tattoo Memento Mori 2018.10.31. №006 - Tattoo Memento Mori -

Fénykép a rajzról Tattoo Memento Mori 2018.10.31. №009 - Tattoo Memento Mori - Fénykép a rajzról Tattoo Memento Mori 2018.10.31. №021 - Tattoo Memento Mori - Fénykép a rajzról Tattoo Memento Mori 2018.10.31. №022 - Tattoo Memento Mori -

A Memento Mori kifejezést számos szerzetes használta. A 17. században ott volt a rend Szent. Pál, a halál testvérei néven is ismert. Üdvözlésként az “Emlékezz a halálra” kifejezést választották.

Modern jelentés.

Évszázadok teltek el, és a kifejezés megszűnt elárulni az ilyen szentségi és szó szerinti jelentést. Most egy hasonló felirattal ellátott tetoválás két fő üzenetet hordoz:

  • ezen a világon semmi sem tart örökké;
  • mindent már a felsőbb hatalmak előre meghatároznak.

Fénykép a rajzról Tattoo Memento Mori 2018.10.31. №028 - Tattoo Memento Mori - Fénykép a rajzról Tattoo Memento Mori 2018.10.31. №032 - Tattoo Memento Mori - Inspiráló memento mori tetoválás Xoil Memento Mori Inspiráló memento mori tetoválás Xoil Memento Mori

De a latin nyelvű kifejezés arra ösztönzi a tulajdonosokat, hogy emlékezzenek a helyükre ebben a világban. A sorsodról és a magasabb célodról. Ezért a két fő jelentéshez egy harmadik is hozzáadható: “Tedd, amit kell, kevés időd van.” Egyetértek, elég jó motiváció minden napra. Emlékeztet arra, hogy nincs annyi időd, mint szeretnéd, és itt és most kell cselekedned. Ne halassza el a hátsó égő életét, különben az élet ebbe a “dobozba” küld.

Hol kell alkalmazni a Memento Mori tetoválásokat??

Leggyakrabban az alkaron Memento Mori felirattal látható tetoválás látható. Mind dorsalisan, mind a sugár mentén.

Fotó példák a Memento Mori tetoválás tervezésére:

Bárhol alkalmazható a testen. Az ilyen típusú feliratok a kulcscsont mentén tömve jól néznek ki. Ha nem szeretne nagy rajzot készíteni, válassza az ujjak belső részét. Az ilyen tetoválások nem feltűnőek, de jól láthatóak a kép tulajdonosai számára..

A legtöbb esetben azok, akik ezt a kifejezést választják tetováláshoz, megpróbálják jól látható helyre tenni. Látni magad, és még mindig nem felejteni a halált.

További képek.

Fénykép a rajzról Tattoo Memento Mori 2018.10.31. №042 - Tattoo Memento Mori - Fénykép a rajzról Tattoo Memento Mori 2018.10.31. №036 - Tattoo Memento Mori - Fénykép a rajzról Tattoo Memento Mori 2018.10.31. №047 - Tattoo Memento Mori -

A fő mondással együtt gyakran a halál további szimbolikáját is használják. Leggyakrabban a kifejezéssel együtt a következőket ábrázolják:

  1. Evezőlapát. A halál egyik leggyakoribb szimbóluma. Végül is csak egy csontváz marad az emberekből. A halom koponya megtérül minden háborúért. Nem meglepő, hogy egyesek festik a koponyát a Memento Mori mellett, hogy fokozzák a drámai hatást..
  2. Homokóra. Az idő ősi szimbóluma. Emlékeztető, hogy az idő gyorsan elfogy, mint a homok az órában, és nem lehet visszaadni. Eljön a nap, amikor az utolsó homokszem beleesik a tálba, és semmit sem lehet tenni.
  3. Mechanikus órák. Akárcsak a homokosok, ők is visszaszámolják az időt, ami menthetetlenül elfolyik.
  4. Könyvek. Az ősi köteteket néha koponyákkal együtt ábrázolják, az idő és a titkos tudás szimbólumaként..
  5. Varjú. A halál hírnöke és csak egy baljós madár. A halál egyik szimbóluma.
  6. Halál. A legegyértelműbb vizualizáció. Így sokkal könnyebb elképzelni, hogy pontosan mire kell emlékezni. Végül is a felirattal együtt ott van a halál képe. Lehet csontváz kapucnisban és kaszával. Vagy csak egy csontos kéz nyúl ki a sötétből.

Rengeteg tetoválási lehetőség van. Konzultáljon a mesterekkel, és ő segít Önnek egyedi vázlat kidolgozásában.

Nézd meg a videót:

 Készítette: ibpf_777 (Daria Ermak)